אז עשיתי ניסוי לקציצות עדשים שיהיה גיוון לצמחוניםטבעונים ויצא מוצלח אז אשתף-
במג'יק מיקס או בעזרת בלנדר מוט לערבב:
3 כוסות עדשים ירוקות שבושלו במים לרכות
2 גזר מגורד בפומפיה
בצל מגורד בפומפיה סחוט מהנוזלים
חופן פטרוזליה
כף טחינה
כף קטשופ
חצי חבילה- חבילת פטריות משומרות
מלח פלפל
לטחון הכל היטב למרקם אחיד
בעזרת הידים לעשות קציצות ולשים על תבנית לתנור על ניר אפיה,
לשים בתנור בחום גבוה כרבע שעה
להפוך את הקציצות ולתת להם להתקשות מבחוץ.
יוצא נהדר. משתלב אחלה עם טחינה.
חצי כמות מהקציצות = מנת חלבון בשר
:אוהב: