- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
25/04/2014 בשעה 12:21 #143743
אלמוני
לא פעילשלום לכולם 🙂
לא הייתי פה הרבה זמן כי סגרתי שבת + פסח ב' והייתי בבסיס, וזה בעייתי להיכנס מהאייפון בייחוד שאין גם כל כך הרבה זמן.בכל מקרה, רוצה לעדכן אתכם שבאתי מצוייד לקראת הפסח לבסיס! על סמך החומר שחולקו בקבוצה שהביאו לי במיוחד ( :שמח2: ) רכשתי פריכיות אורז, חטיפי אנרגיה, חלוות ועוגיות – הכל כשל”פ וגם כש”ח – כשר חלי 😉
כך שיצא שלארוחת הערב אכלתי פריכיות במקום מצה שאפשר רק חצי רגילה, בצהריים אכלתי כתוספת לבשר תפו”א כיוון שבצבא הולכים לפי המחמירים ואין קטניות ובבוקר אכלתי חצי מצה כפחמימה. לארוחות ביניים היו לי עוגיות, חטיפים וחלווה ושקדים :לשון:
בנוסף, לארוחות הלילה שצריך חלבון גבינה קניתי טונות מיוחדות של 99 קלוריות שגם באות עם כפית והכל, אז נכון שיש חריגה של 19 קלוריות אבל אכלתי פעם בכמה ימים, אז זה לא היה כזה נורא.
בקיצור, באתי עם תיק שלם נוסף לתיק עם הציוד רק עם אוכל שקניתי בסופר ועם סטוק של עוגת טורט קוקוס ושוקלד שאפיתי בתבנית של קאפקייקס :מאושר: וככה היו לי ארוחות ביניים מגוונות וטעימות.
ואכן, היום כשחזרתי הביתה נשקלתי והייתי בול במשקל השמירה שלי. לא גרם אחד יותר ולא גרם אחד פחות! הרגשתי גאווה גדולה :אוהב:
עד כאן העדכון הקצרצר שלי. ובמעבר חד – מרפרוף קל על הפורום ראיתי שהיה פסח די טוב נכון? מקווה שעל כולם עבר חג שמח ומהנה ולא ממש משמין. וגם אם קצת משמין – לא לשכוח! מה שעולה מהיר, יורד יותר מהר :לשון:
מיה – ייתכן וראיתי שסגרתם אולם ותאריך? המון המון מזל טוב!!!!
מישהו היה במימונה של חלי? הלוואי ויכולתי ללכת.. ספרו איך היה 🙂
אכנס עוד במהלך הסופ”ש, שתיהיה לכולם שבת שלום וסופ”ש נעים!
:אוהב:12/04/2019 בשעה 14:59 #143744אלמוני
לא פעיליואו איזה כיף שקפצת לביקור בפורום!
כמה כיף לקרוא את ההודעה שלך ובכלל מוי-כיף לדעת שאתה שומר על השמירה….אין עליך נסיך.
במימונה היה מדהים… מלא אנשים ובעיקר הרבה שמח… כמו כל דבר אצל חלי 😉
תמשיך לבקר כאן בכל יציאה :אוהב:12/04/2019 בשעה 14:59 #143745אלמוני
לא פעילנשמע כמו פסח לעניין 🙂 איזה כיף ששחררו אותך לסדר! עשיתם מימונה בבסיס? :מאושר:
לי היה פסח שנגמר בבסיס ועשינו הזמנה מטורפת של פיצות וסנדביצ'ים (כל אחד ומה שהוא אוהב) ועשינו פריסה היסטרית ברחבה בבסיס והיה ממש כיף ומצחיק. וכמובן שהאוכל הגיע ממש מאוחר, כי זאת הייתה הזמנה ענקית אבל היה מספק 🙂 אבל זה כמובן היה לפני חלי. למרות שאני מתארת שגם אצלכם עשו את זה (או שלא? לא זוכרת כבר מה החוקים בטירונות).בכל מקרה, כן – סגרנו אולם ותאריך :שמח2: עכשיו רק צריך לקבוע דיג'יי, צלם ועוד מלא דברים קטנים. נקווה שנצא עם חור קטן בכיס :שמח1:
הכנתי את הבורקס חצילים וגבינות שלך השבוע – יצא פגז! אפילו צילמתי – אני אעלה כשאני אחזור מהעבודה :שמח1:
כיף לראות אותך פה! בסוף לא הלכתי למימונה… אולי שנה הבאה 😉
תהנה מהסופ'ש! תכין אוכל שווה! ותמשיך לצוץ לנו פה ושם :שמח2:12/04/2019 בשעה 14:59 #143746אלמוני
לא פעילפשוט אלוף!!
דרך אגב חיפשתי את המתכון לפשטידת פלפלים, איפה היא????
12/04/2019 בשעה 14:59 #143747אלמוני
לא פעילאיזה כיף שבאת!
אתה פשוט אלוף! אני יודעת כמה זה לא פשוט להסתדר ולשמור על המשקל (שלא נדבר על לרדת במשקל) במסגרת צבאית. אני למשל הייתי בגדוד שבערבים היה בד”כ ספגטי, ספינג'ים, בורקסים, לחמניות, קרואסונים… לך תעמוד בזה! כשבצקים זה החולשה שלי
אני זוכרת עד היום איזה ויכוח שלי עם טבח אחד כשעשיתי תורנות מטבח. הוא פשוט לא הבין את ההבדל הקלורי בין לחמניה ללחם אחיד פרוס. שאלתי אותו “למה אתם מוציאים רק לחמניות ולא לחם רגיל?” אז הוא ענה לי “מה זאת אומרת? זה אותו דבר. מה זה משנה אם זה לחם או לחמניה?” :סחרחורת: בסוף הוא השתכנע והוציא גם לחם :צוחק:
אלוף! תתחיל לקפוץ לפה יותר :שמח2: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.