חבר'ה היום אחותי עשתה קנלוני עם גבינת פטה גבינה לבנה 5% ריקוטה ופלפל קלוי ברוטב רוזה – עגבניות ובצל וחמאה מוקרם 🙂 ויצא סוף הדרך!!השתמשנו בגבינות ושמנת יחסית רזות 5% ושמנת 9 אחוז שמנת לבישול 🙂 חייבת להראות לכם תמונה אכלתי 6 כאלה 😛 וחישבתי כמובן במחשבון מתכונים הכל 🙂
6 נראה לכם הרבה למותרת? במנה הכללית סך הכל יצא לנו 17 יחידות כאלה :לאמבין:
יש הבדל בין חלב 1% מועשר בסידן לבין חלב 1% רגיל? ואני מתכוונת לתנובה.. היום קניתי את המועשר בסידן כי פשוט לא היה את הרגיל שאני קונה תמיד אז לא הייתה לי ברירה. יש הבדל?