הי, הוזמנתי לארוחת בועות והחלטתי להביא משהו שאוכל לאכול אז מהראש ניסיתי ויצא מעדם מלכים:
בתנור על חום גבוה שמתי חציל שלם, פלפל צהוב , ו 2 קישואים. כשהם נעזו רכים, הוצאתי ושמתי בשקית שימשיכו עם האדים. לאחר כ 10 דקות הוצאתי את הפנים של החציל והקישוא והפלפל – וחתכתי לחתיכות קטנוץ. הוספתי 1 ריקוטה מלוחה 5% וכ 50 גר גבינה מלוחה 5% והרבה הרבה נענע קצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים וטועמים.
לקחתי את הקנלוני – והכנסתי פנימה את המילוי.
לרוטב – 1 יבילה עגניות מרוסקות עם שום, הרבה נענע ו1/4 כוס מים ומיץ מחצי לימון.
שופכים את הרוטב על הקנלוני ואופים בתנור עד מהיב ועשה רך.
בתיאבון!!!
אומנם אני לא יודעת כמה קלוריות זה – אבל מהמצרכים שהשתמשתי נראה לי לא יותר מידי. אשמח שתאמרו לי אם אני צודקת 🙂
כמובן לא צריך להגזים אפשר לאכול כ 3 קנלוני, ונעשים שבעים עם סלט ירקות גדול