חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #194752
    אלמוני
    לא פעיל

    הי, הוזמנתי לארוחת בועות והחלטתי להביא משהו שאוכל לאכול אז מהראש ניסיתי ויצא מעדם מלכים:
    בתנור על חום גבוה שמתי חציל שלם, פלפל צהוב , ו 2 קישואים. כשהם נעזו רכים, הוצאתי ושמתי בשקית שימשיכו עם האדים. לאחר כ 10 דקות הוצאתי את הפנים של החציל והקישוא והפלפל – וחתכתי לחתיכות קטנוץ. הוספתי 1 ריקוטה מלוחה 5% וכ 50 גר גבינה מלוחה 5% והרבה הרבה נענע קצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים וטועמים.
    לקחתי את הקנלוני – והכנסתי פנימה את המילוי.
    לרוטב – 1 יבילה עגניות מרוסקות עם שום, הרבה נענע ו1/4 כוס מים ומיץ מחצי לימון.
    שופכים את הרוטב על הקנלוני ואופים בתנור עד מהיב ועשה רך.

    בתיאבון!!!
    אומנם אני לא יודעת כמה קלוריות זה – אבל מהמצרכים שהשתמשתי נראה לי לא יותר מידי. אשמח שתאמרו לי אם אני צודקת 🙂
    כמובן לא צריך להגזים אפשר לאכול כ 3 קנלוני, ונעשים שבעים עם סלט ירקות גדול

    #194755
    אלמוני
    לא פעיל

    וסחטיין על היצירתיות!
    אפשר לבדוק בקלות כמה מותר עם מחשבון המתכונים.
    השאלה היא בעיקר כמה קלוריות יש בפסטה, כי את הערכים של המוצרים האחרים הוא מכיר…
    וגם כמה קנלוני הצלחת למלא עם המילוי שתיארת.
    אם תכניסי פה את הערכים של הקנלוני אשמח לבדוק בשבילךל (ובשבילנו…) :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות