כששאלתי בפורום לפני כמה זמן איך להתייחס לקינואה, נאמר לי שאפשר לאכול שלש כפות בארוחת הצהריים כמו כל פחמימה. עכשיו-קראתי את מה שכתוב על השקית וכתוב שזה חלבון שלם, ונחשב כתחליף לבשר. האם רק ככה או שיש אפשרות לקחת אותו ליד בשר ואם כן, באיזה כמות?
היי….
קינואה נחשבת כפחמימה אצלנו בתוכנית, 3 כפות=מנת פחמימה.
אם בא.צהריים פעמיים בשבוע את מוכנה לוותר על המנה הבשרית אז את יכולה לאכול את הקינואה כחלבון ולאכול 12 כפות ממנה + סלט ירקות.
בתיאבון
איה