כבר שבועיים אני לא בתפריט, הפסקתי ללכת לקבוצה בשל בעיות כלכליות, לא הגעתי לשמירה ובשבועיים האלו הרשתי לעצמי להתפרע כאילו אין מחר והיום אני משלמת את המחיר…
היום הגוף שלי העיר לי שזהו, קילקלתי לעצמי,סטיתי לחלוטין מהתוכנית וזה הזמן לחזור בדחיפות.. לאחר שבעבודה אכלתי לי פונדנט שוקולד גדול ועוד כל מיני שטויות והגעתי הביתה ואכלתי עוד עוגת שוקולד שהייתה במקרר הנה הרסתי לעצמי את הקיבה, התחלתי להקיא, שילשולים וכאבי בטן לא נורמלים… אני יודעת למה זה, אני משלמת ביוקר על כל התקופה הזו שחגגתי, הגוף שלי מאותת לי שאני חייבת להפסיק עם הבליסה הלא נורמלית הזו, אולי אני אפילו צריכה טיפול פסיכולוגי כי אני לא מצליחה להעסק בשומדבר אחר מלבד בגוף שלי, בכמה שאני שונאת אותו ונגעלת ממנו, במה אני צריכה לאכול וכמה… זה הדבר היחיד שמעסיק אותי, על זה אני חושבת שאני מתעוררת בבוקר, רק על זה אני חושבת שאני הולכת לישון, אני מרגישה שזה כבר ממש נהיה אובבסיה.. החלטתי שאני אחזור לקבוצה, אין לי ברירה אחרת, הקבוצה היא ה”אויר שלי”, אני אחזור הפעם לקבוצה אחרת כי לא מסתדר לי יותר ללכת ביום שהלכתי עד עכשיו, וגם מצאתי קבוצה הרבה יותר קרובה אליי… בקיצור, רע לי עכשיו כל כך… פיזית ונפשית בעיקר…התשלום לא אחר להגיע, הוא הגיע ובגדול… אולי טוב שזה קרה, קיבלתי 2 סטירות… עכשיו רק צריך לראות איך מתחילים מחדש…