חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #141352
    אלמוני
    לא פעיל

    ערב טוב! שאלה: כיצד לשלב קייל כרוב על בתפריט? תודה על עזרתכם!

    #141353
    אלמוני
    לא פעיל

    דודתי, דיאטנית, פרסמה את המתכון הזה לסלט קייל. מביאה העתק מדף הפייסבוק שלה :

    קייל – KALE
    כרוב חדש הגיע לירקן. באו ונזמין אותו אלינו לארוחה משפחתית, אפילו בשבת הקרובה.
    שמו הרשמי קייל וכבר קיבל קינויים נוספים: “כרוב על”, “פצצה ירוקה”, “פצצת בריאות” … האמת שירק זה עשיר במיוחד בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
    טעמו חזק, קצת מריר, דומה בעיני לטעמו של ברוקולי לא מבושל.
    הסתקרנתי, קניתי, ומיד הכנתי ממנו סלט ירוק, בריא, יפה ולפי דעתם של רבים (פיקניק משפחתי רב משתתפים) גם טעים. קיבלתי הזמנה להכין מנה כפולה למפגש המשפחתי הבא.
    רשמתי עבורכם את המתכון
    √ כרוב קייל – מתכון לסלט טרי, בריא, טעים וצבעוני
    המרכיבים:
    חבילה קייל
    חבילה עלי פטרוזיליה
    חבילה כוסברה (לא חובה)
    חבילה סלרי (גבעולים ועלים)
    חבילה בצל ירוק
    חבילה עלי נענע
    מנגו מקולף וחתוך לקוביות

    לרוטב:
    רבע כוס שמן זית
    רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי
    2 כפות חומץ בלסמי
    כף סילאן
    כף תרכיז מיץ מנגו (קפוא)
    כפית חרדל
    מעט מלח ופלפל שחור
    איך מכינים?
    שוטפים את כל הירקות ומיבשים היטב
    קוצצים דק – ידני או בעזרת מעבד מזון
    מוסיפים את קוביות מנגו
    מערבבים היטב
    מערבבים יחד כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט
    * כדאי לתבל חצי שעה לפני ההגשה
    בתיאבון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות