חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אני נמצאת בקבוצה של חלי כבר חודש + וירדתי 3 קילו.
    אחרי פסח לא הגעתי לשקילה (מסיבות אישיות) וכרגע לא חושבת שאוכל לחזור לקבוצה (מסיבות אישיות-כלכליות). בפסח חטאתי פה ושם ומאז אני לא מצליחה לאסוף את עצמי ולחזור לשגרה! אני אוכלת כפיצוי רגשי לדברים כאלו ואחרי שעוברים עליי- ואני מודעת לזה, וזה מה שיותר מכעיס אותי ואז מהכעס העצמי אני אוכלת והגלגל חוזר! אני לא רוצה לאבד את 3 הקילו ואת הדרך שהתחלתי- אני רוצה להגיע למשקל היעד יותר מכל דבר אחר- כי אני לפני חתונה ורוצה מיד אחרי החתונה להיכנס להריון- ואתן יודעות איך זה ומתארות לעצמכן כמה אעלה בהריון- ולכן איני רוצה להתחיל מנקודה לא טובה, שעוד לפני זה מגיע היום שחיכיתי לו יותר מכל- החתונה!!!!
    אשמח לעידוד, לעצה טובה- איך להיות יותר מאורגנת (כי אני גרה לבד ואין לי כוח כל הזמן להכין את האוכל זה מתסכל) ובכלל אשמח לתמיכה מהפורום לפחות עד שאוכל לחזור לקבוצה! :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

היי מיטל מה שלומך?
    אני בדיוק במצב שלך, רק אחרי חתונה ורוצה להיכנס להריון, לא הולכת לקבוצות אך עושה את התפריט כבר במשך חודשיים ירדתי 8 וחצי קילו. (אני אציין שאני עושה גם ספורט.
    את פשוט צריכה להניח לאוכל, לא להתעסק בו יותר מידי. תכיני לך בכיף ובהנאה תחשבי שככל שאת מאורגנת יותר כך יש לך מוטיבציה לרדת במשקל. תכנסי למחשב תחפשי ביוטיוב סרטונים תעשי קצת הליכה. אם תראי את הדיאטה לא בתור דיאטה, אלה כמו שחלי ממן אומרת- אורח חיים את תסתכלי על עצמך בצורה אחרת. אני מבינה שהאושר הרגעי שלך הוא לאכול- גם אני כזו, היה לי מאוד קשה להתחיל את הדיאטה, הייתי בקבוצה של חלי לפני שנה כשהתחתנתי והפעם החלטתי שאני עושה דיאטה לבד כשעליתי הכל כמובן אחרי החתונה. האושר שלי הוא לא להסתכל קדימה ולהגיד וואי איזה כיף הג'ינס עולה עליי האושר הרגעי שלי הוא לאכול באותו הרגע, דחיית סיפוקים היא לא ממש הצד החזק שלי. אבל ברגע שעשיתי שינוי בראש הכל השתנה, אני לא אגיד לך שלא קשה לי כי אם אני אגיד אני אשקר- כי עדיין קשה לי אבל המוטיבצתיה שלי נוסעת מהמשקל כשאני נשקלת כל שבוע, מהמחמאות ובעיקר מהביטחון וההרגשה הטובה שלי בתוך תוכי.
    במידה ואת רוצה להיות בקשר איתי- תרשמי לי את הפייסבוק שלך או משהו כזה ואשמח לעזור יותר.
    בכל אופן- אני מאחלת לך את כל ההצלחה בעולם, ובשעה טובה- על החתונה.
    נופר :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות