חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #104173
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מעט רגישה ללקטוז ולכן בוחרת מתחליפי חלבון הגבינה שמכילים כמויות קטנות של לקטוז כמו גבינת מון בלאן,גבינה צהובה 9%… בדרך כלל ככל שאחוז השומן גבוה יותר כך המוצר יכיל פחות לקטוז, לכן אני רוצה לשאול .. האם אפשר להשתמש בקוטג׳ 9% כמנת חלבון גבינה? (2 כפות)
    קוטג׳ של 3%-5% ממש עושים לי לא טוב .. בגלל זה השאלה :שמח2:

    #104175
    אלמוני
    לא פעיל

    ולא רק מוצרי גבינות.
    מחכה לתשובה :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות