חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בקריות יש בית קפה שמציע תפריט “אוכלים ושומרים” ותהיתי אם אפשר לקחת את אחת המנות בתור ארוחת צהריים/ערב/לילה/בוקר … מה דעתכם?

כריך בריאות
    גבינה בולגרית 5%, ממרח זעתר, נבטים וירקות טריים , 2 פרוסות לחם קל, ביצה קשה / חביתה במחבת טלפון עם סלט ירקות טרי בתוספת 2 כפות גבינת קוטג' 3%, מוגש עם דיאט קולה / דיאט ספרייט / תה / קפה (1/4 כוס חלב 1% שומן)

“ירקות מדליקים” – 450 קלוריות בלבד!
    1 כוס פסטה מסולסלת, מבושלת עם כף שמן זית, קוביות חצילים, פטריות ובצל קצוץ, בתוספת כוס עגבניות מרוסקות עם שום, פלפל ומלח, 50 גר' גבינה מלוחה מפוררת 5% שומן עם 20 גר' גבינת פרמז'ן

עוף בלהבות – 420 קלוריות בלבד!
    פרוסות חזה עוןף על האש עם תפו”א בינוני, בתוספת ירקות מאודים וסלט חסה עם כף שמן זית, לימונים ותבלינים

פשטידה קלה מאוד – 180 קלוריות בלבד!
    פשטידה עם מבחר ירקות (ללא ירקות עמילינים), מבחר גבינות על 3% שומן, שימוש בתרסיס שמן בלבד, מוגש עם סלט ירקות טרי

דניס בלימון סחוט קלוריות – 360 קלוריות בלבד!
    פילה דניס ברוטב לימון, תרסיס שמן והמון עשבי תיבול, תפו”א בינוני אפוי וסלט ירקות טרי

פסטה מחיטה מלאה – 380 קלוריות בלבד!
    ברוטב עגבניות

מוזלי
    יוגורט עם 3% , עם גרנולה ופירות העונה

פילה סלמון
    אפוי בתנור

עוגת גבינה – 150 קלוריות בלבד!
    גבינה לבנה5%, ממתיק

עוגיות ללא סוכר – 120 קלורות בלבד!
    5 עוגיות מוגשות בצלחת, שאל את המלצר/ית

2 כדורי גלידה סורבה בטעמים שונים
    120 קלוריות בלבד!

קערת סלט פירות טרי
    110 קלוריות בלבד!

אלמוני
    לא פעיל

היי, אז ככה:

לא רשום ממש כמויות, אז זה בערך; בכריך הבריאות יש לפחות מנה וחצי פחמימה, 3 מנות חלבון גבינה ולפחות מנת שומן אם לא יותר (בלי להחשיב את השתייה, בהנחה שלוקחים דיאט קולה או משהו כזה).

במנה “ירקות מדליקים” יש 2 מנות פחמימה, מנה קצת חלבון גבינה ו- 2 מנות שומן לפחות.

במנה עוף בלהבות – יש מנת חלבון בשר ומנת פחמימה, ובסלט יש 2 מנות שומן (אם אפשר לבקש רק כפית שמן במקום כף אז אפשר כארוחת צהריים).

את הפשטידה היה קשה לחשב כי לא היו כמויות, אבל בגלל שרשום שיש רק 180 קלוריות, אני מניח שזה משהו כמו 2 מנות חלבון גבינה.

המנה דניס בלימון סחוט מכילה מנת חלבון גבינה (במידה ויש 80 גרם דג בלבד) ומנת פחמימה.

פסטה מחיטה מלאה, לפי הקלוריות יש לפחות 2 כוסות פסטה, אז אני חושב שאפשר לקחת בתור ארוחת צהריים כפחמימה מרובעת.

המוזלי לא בא בחשבון כי היוגורט 3%.

פילה סלמון – אין נתונים.

עוגת גבינה – אני מעריך ש- 2 מנות חלבון גבינה.

עוגיות ללא סוכר – אם עדיין אפשר עוגיות ללא סוכר, אפשר לאכול 3.

סורבה וקערת סלט פירות לא נראה לי תקין.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות