- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/12/2011 בשעה 23:45 #185536אלמונילא פעיל
היי בנות יקרות..
עכשיו חזרתי ממסעדה והגיע הרגע של המנה המותרת אכלתי אותה ונהנתי, ואיך שסיימתי הרגשתי רגשות אשם מטורפים!! כאילו בשביל מה אכלתי את זה, למה זה טוב, זה לא עוזר לי, זה לא נותן שום דבר. וגם התחושה הזאת של הנפיחות והפיצוץ לא עושה לי טוב בכלל ועוד יותר זה שאכלתי דברים כה משמינים! אז נכון שאני יודעת שלא חרגתי מה-600 קלוריות אבל עדיין רע לי עם זה שאכלתי אותה!!!!!!
ועוד משהו אחד קטן..אני יודעת שהספורט הוא חלק מרכזי בכל הירידה שלנו אבל אם אני לא אעשה ספורט בכלל זה יעשה נזק כה גדול?! אתם מכירים אנשים שעברו את התהליך גם בלי ספורט מרובה?!
אשמח לקבל תשובות…שיהיה לילה טוב ושבוע נפלא לכולם 🙂13/04/2019 בשעה 18:22 #185537אלמונילא פעיליש לי בעיות פרקים ולכן אני לא עושה ספורט אבל ניצמדת לתוכנית חזק וזה עובד ומנה מותרת זה שלך ורק שלך אז תהני מימנה :שמח1:
13/04/2019 בשעה 18:22 #185538אלמונילא פעילכרמלה שלום
במידה ואת מוגבלת מבחינה בריאותית מלעסוק בספורט אז התשובה היא שאכן ניתן לרדת ללא ספורט.
במידה והסיבה היא חוסר חשק אז אם העשייה בא התיאבון לספורט.
אין לי מילים לתאר לך כמה שהספורט חשוב ובסופו של דבר מהנה.
אני עכשיו מוגבל בעשיית ספורט בגלל פגיעת גב קשה ואני מתגעגע לחדר כושר.
בינתיים אני שוחה הרבה פחות זמן מהרצוי .
תתחילי ביחידות זמן קטנות ותתמידי.
משה13/04/2019 בשעה 18:22 #185539אלמונילא פעילכרמלה בוקר טוב,
מנה מותרת? לנשמה, מגיע לך, לי זה עוזר בתהליך, אני נהנית ממנה ושרה “שלא ייגמר לעולם” ללא רגשות אשם (אלא אם כן גנבתי במשך השבוע …. 😉 ).
ספורט? כיף לא נורמאלי. כאחת שלא סבלה ספורט, מאז יוני אני מתמידה שלוש פעמים בשבוע חדר כושר, נהנית, מאוד עוזר בתהליך, מחטב וטוב לנשמה – עושה משהו בשבילי :שמח2:
בהצלחה :אוהב:13/04/2019 בשעה 18:22 #185540אלמונילא פעילחלק משינוי אורח החיים הוא לא רק תזונה נכונה, אלא ספורט… יש כל כך הרבה סוגים: הליכה, ריצה, שחייה, אירובי, זומבה, פילאטיס… ורבים אחרים. אני מציעה שתמצאי חברה או שכנה ופשוט תתחילי מלעשות הליכות. כך אני התחלתי והיום אני רשומה לחוגים ואני הולכת כמה פעמים בשבוע ומאד נהנית. ספורט גם מעצב ומחטב את כל השומן שאנחנו יורדים, מעלים עודפי עור לעיתים וסימני מתיחה. ללא ספורט תהיי פחות מעוצבת ומחוטבת, פחות בריאה ואני לא צריכה לספר לך על כל המחקרים בנושא. אני גם בטוחה שברגע שתעשי ספורט לא יהיו לך רגשות אשם בכלל לגביי מנת צו'פר. אלא תרגישי שהרווחת אותה ביושר כחלק משינוי אורח חיים בריא: ספורט ותזונה נכונה.
13/04/2019 בשעה 18:22 #185541אלמונילא פעילכרמלה חביבה, מנה מותרת פעם בשבוע מותר לך, אז תאכלי , תיתענגי, ואף פעם אל תוותרי.
אם תיצמדי לתכנית אז המותרת היא חלק מימנה כך שחסל ייסורי מצפון!!!!
לגבי הספורט, הוא חשוב ועוזר לתהליך ואין חכם כבעל ניסיון.
תתחילי עם צעידה פעמיים שלוש בשבוע וכך תעלי במינון.
יותר זמן ןיותר פעמים.
תצעדי עם הבעל, עם חברה, עם אחות או לבד…
בהצלחהרבה
:אוהב: רחלי ו.13/04/2019 בשעה 18:22 #185542אלמונילא פעיללגבי המנה המותרת שלא יהיו לך רגשות אשמה. המנה המותרת היא חלק מהתפריט והיא לא פוגעת בתהליך הירידה!!
במידה ומה שאכלת לא עשה לך טוב, פעם הבאה תאכלי משהו קליל יותר ומפנק לא פחות שלא יכביד עלייך, הכל עניין של ניסוי וטעייה לגבי מה עושה לך טוב עכשיו מבחינת האוכל (ולא מבחינת רגשות האשמה שאין להם מקום כאן). אני שמתי לב למשל, שבגלל שהגוף שלי לא רגיל לשטויות אז כל מיני מאכלים שהייתי אוכלת על בסיס קבוע כבר גורמים לי להרגיש ממש לא טוב ולכו אני נמנעת ולא אוכלת אותם יותר בכלל!!
לגבי הספורט, בעיקרון מסכימה עם כולם שעצם זה שתתחילי ייתן לך את
המוטיבציה והרצון להמשיך אבל… זה ממש לא חובה ואין בעיה לרדת גם בלי זה. שימי לב רק שעשיית ספורט (ושתיית מים כמובן) מעודדת את חילוף החומרים וסילוק הרעלים מהגוף דרך ההזעה וכמובן תורמת רבות למיצוק הגוף וחיזוק ההרגשה האישית. חפשי ספורט שאת אוהבת לעשות אפילו אם זה עם חברה או בעלך וככה יהיה לך יותר קל להתמיד. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.