חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #78684
    אלמוני
    לא פעיל

    אני לא נמצאת באזור בו מתקיימת המחלמה אבל אני מאוד לחוצה ( חלק מהטבע שלי) ויש לי תחושה שאני נוטה כרגע (בשבוע האחרון) לפספס ארוחות, לאכול אחרי כ – 5 שעות ורק כי “צריך”, וכו'.
    אשמח לקבל טיפים להרגעה – לא תזכורת מבחינת שעה כי תזכורת כזו בנייד לא תהפוך אצלי היום לנודניק אלא פשוט תימחק.
    אלא אם כן, איה, תעני לי שזה תקין/ נורמלי ולא נורא אם ב”שיגרה” של היום גם השיגרה שלנו משתנה לפרק זמן קצרצר.
    בברכה

    #78685
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מבינה אותך מאוד, אכן קשה ומלחיץ.. ולמי יש חשק בכלל לאכול?..
    אבל, חייבים לעשות הפרדה, לא לעשות לעצמנו הקלות בשל המצב, כי זה בטח לא יועיל, לא למשקל ולא לבטחון המדינה..
    מצד שני, אל תקשי עם עצמך מידי, מעדת, קורה, כולנו בני אדם, תרימי את עצמך ותמשיכי..
    תעשי את מיטב המאמצים שאת יכולה להשקיע, לפחות תוכלי לומר לעצמך בכנות שעשית כמיטב יכולתך. וזה הרבה.

    שיהיה לך בהצלחה,
    מחזקת אותך עד כמה שאפשר..

    #78686
    אלמוני
    לא פעיל

    היי ג'ואן..
    המצב הבטחוני במדינה משפיע על כולנו ולא משנה איפה אנחנו גרים..כל הסיר לחץ הזה גורם גם לנו לחפש דרכי התמודדות ובעבר היינו רגילות לפנות לאוכל..היום אני מנסה לשחרר לחצים ומתחים באמצעות פעילות גופנית(ממליצה בחום) או באמצעות מפגשים חברתיים, שיחה עם אמא, לעיסת גזר, שתיית מרק חם וכדומה.

    אז כן, ג'ואן זה נורמאלי לחלוטין ואם זה לא היה כך הייתי דואגת..אבל אני הייתי מציבה לעצמי אתגר, לא לתת לזה להשפיע על התהליך שלי ! לא מגיע להם לנצח..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות