חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוקי אז בסוף לאחר כל החגים נשארתי באותו משקל שהייתי לפני החגים, אני שמחה כי אכלתי מכל הבא ליד ובכמויות…
    הבעיה שלי זה הכוסות קפה שאני שותה במהלך היום כי אני חייבת לשתות את הקפה עם עוגיה, בסקוויטים, שוקולד, עוגות. וזה מה שהורס לי כל הזמן,
    אני לא יכולה להפסיק לשתות קפה אבל תתנו לי רעיונות למשהו טעים ושיהיה תחת ההגדרה של 2 מנות פחמימה, או משהו דל קלוריות שאוכל לצרף אל הקפה…. :עצוב:
    וכן רציתי לשאול לגבי קובית שוקולד מריר היא בערך 22 קל' מותר לאכול את כמנת שומן אולי?
    ושאלה נוספת האם חייבים להקפיד על 1800 קל' ביום או על ארוחות מסודרות עד 1800 קל', כי לפעמים אני מפספסת ארוחה ומצרפת אותה בארוחת ערב, זה בסדר?
    תודה לכן, אתם מדהימות… :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מבינה אותך ועוד איך!!! גם אני שתיתי קפה עם משהוא בצד, אך קודם כל למדתי לוותר!!! לא בהכל כמובן. לדוגמה: את יכולה לשתות את הקפה שלך ולשלב עם ארוחת ביניים , תמר גדול הוא כמו עוגיה !!! או פרכיות דבש קטנות ,ניתן לאכול 10 יחידות וזה לא פחמימה מתוקה. לגבי שוקולד- הוא לא בתוכנית , רק כי מנה מותרת, אך ישנם פחמימות מתוקות משולבות עם שוקולד וניתן לאכול פעם ביום: פריכיות שוקולד, חטיף אנרגיה סלים מצופה בשוקולד מריר או חלב או לבן. יש חטיף חדש של שופרסל בסיס של פירכיה וציפוי שוקולד מריר. בנוסף מגיע לך פעם ביום כפית סילאן או דבש או ריבה ללא סוכר-ניתן לשלב עם פחמימה( 2 פרוסות לחם קל או פיתה קלה, אני שמה גם בטוסטר ויוצא מעולה)
    לגבי ארוחות: לא ניתן לפרק או לצרף ארוחות. אך ורק מה שכתוב בתפריט. וגם אם פספסת, ארוחה הבאה תוכלי כרגיל.
    בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אסור לאחד ארוחות
    עם הקפה את יכולה לאכול ארוחת בוקר, אחכ מנת ביניים
    אחרי צהריים שוב מנת ביניים
    אל תשכחי שמותר פחממה מתוקה אחת ביום
    אני אוכלת בדרך כלל אחר צהריים מאפינס שוקולד/מאפה ריקוטה/סלים דליס

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon