חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קוראים לי בת-אל ואני סטודנטית אני נמצאת בקבוצת תמיכה של חלי ממן…ובתקופה כרגע ממש לא הולך לי לרדת..נכנסתי ב'ה לתקופה של מבחנים ואני מאוד מאוד לחוצה וכל היום אני לומדת ואני מוצאת את עצמי כל היום סביב האוכל כל היום מחפשת לנשנש משהו..כי כל היום ללמוד אז בשלב כלשהו משעממם ורוצים להעסיק את הפה…
    עשיתי את כל ההמלצות שנתנו לי..חתכתי ירקות הכנתי מלאא מרקים אבל כלום לא עוזר..עדיין מתחשק לי לאכול עוד..וזה בלי שום קשר לארוחות שאני אוכלת כל 3 שעות..
    אני מרגישה שאני מחפשת אוכל כי אני בבית ואני לא מצליחה לעבוד על עצמי ולעצור..לא עוזר לי כלום ואני מאודש מאוכזבת ומיואשת מעצמי..מפחדת להשמין בתקופה הזאת בגלל הלחץ!
    מה שכן כשאני לא ביית אני מסתדרת יפה מאוד כי אז אני אוכלת מה שיש לי ואין בכלל פיתויים..יש לי אחים קטנים אז כל הבית מוצףף ממתקים ועוגיות..

נ.ב. יש לציןן שאתמול יצאתי לצעוד אחרי הרבה זמן שלא עשיתי את זה..והיה ממש כיף:)

אשמח לקבל המלצות..תודה מראש
    בת-אל

אלמוני
    לא פעיל

היי בת אל..
    יש פה סטודנטים רבים ואני בטוחה שתקבלי המלצות..
    אני, גם כן סטודנטית נצחית כבר שנים רבות, והטיפ הגדול שלי הוא בדיוק התשובה שהענקת לעצמך בסיוםה הודעתך…”מה שכן כשאני לא בבית אני מסתדרת יפה” – צאי למדי בחוץ, אל תהיי שעות רבות בבית, קחי איתך את האוכל ליום שלם והתנחלי בספריה..הרבה שתייה ונשנושי ירקות..
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות