חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום!
    אני עושה את הדיאטה של חלי משהו כמו חודשיים פחות או יותר, אך אני עושה את הדיאטה לבד, אינני שייכת לקבוצות. עד עכשיו ירדתי משהו כמו 7 קילו , אבל בזמן האחרון ממש קשה לי לרדת במשקל , אני הרבה זמן כבר באותו משקל. למישהו יש עצה שהוא יכול לתת איך עליי להמשיך להוריד במשקל? אולי לרדת מ1200 קלוריות?. אני רוצה להוריד לפחות עוד 3-4 קילו. :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

עצה ראשונה אל תקראי לתוכנית דיאטה. זהו אורח חיים (לא בטוחה שכתבתי נכון אורך / אורח???)
    עצה שניה, את אוכלת לפי התוכנית חודשיים והצלחת להשיל 7 קילו ממשקל גופך, זה מעולה!!!! הפנימי זאת והמשיכי עם סבלנות. הגוף שלך אולי “נבהל” מעט ולכן לא “משחרר”. המשיכי, ברגע שהוא יחוש “בטוח” – אם יש עוד מה להוריד, זה ירד. אל תפחיתי מ 1200 קלוטריות, זה פוגע בגוף ובחילוף החומרים ואלו הם דברים שאינת ניתנים לתיקון.
    בהצלחה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כשאין הרבה מה להוריד (אם ירדת עד עכשיו 7 ויש לך עוד 3-4 אז התחלת עם עודף של 10 קילו בערך וזה לא “הרבה” יחסית), אז מלכתחילה התהליך יכול להיות תהליך ארוך יותר.

כמו שכתבה לך חדוה-
    *לא לרדת מ-1200 קלוריות
    *קחי בחשבון שזה עשוי לקחת זמן ארוך יותר ממה שאת מצפה. אז התאזרי בסבלנות
    *התמדה התמדה ועוד פעם התמדה.

בסופו של דבר גם את תגיעי לשם.

אלמוני
    לא פעיל

הי דניאל כל הכבוד על הירידה נסי לשתות יותר מים ולגוון באוכל , לי היו תקופות תקיעה ולפעמים טיפה שנוי שגרה משחרר את הגוף 🙂
    בהצלחה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות