ערב טוב לכולם!!
אחרי השקילה של שבוע שעבר שנשארתי במקום, אחרי השקילה של היום עליתי 100 גרם, זה פשוט לא ייאמן ופעם ראשונה שאני מרגישה מאוכזבת.
פעם ראשונה מתחילת התהליך שברגע ששמעתי “100 למעלה”, הלכתי ואפילו לא נשארתי למפגש.
התחלתי את התהליך לפני כמעט 4 חודשים, ירדתי 4 וחצי קילו, הירידה שלי במשקל מאוד איטית למרות שאני משתדלת ועושה את התפריט אחד לאחד.
התחלתי יומן אכילה שבוע שעבר , תאחלו לי בהצלחה.
אשמח לטיפים וקצת עידוד, באמת צריכה את זה :עצוב: :עצוב: :לאבטוח:
אני מבינה אותך לגמרי.
אני בתוכנית 8 חודשים וירדתי 7 קילו (!!). נשארו לי עוד 5 לשמירה.
הירידה שלי מאוד איטית.
זה נורא מתסכל לראות נשים שלא מתאמנות יורדות מהר יותר ממני. יש נשים שבכלל לא שומרות כמו שצריך ויורדות יותר מהר ממני!!
אבל למדתי לא להסתכל על אחרים ובכללי להיות מרוצה מעצם העובדה שאני יורדת.
נכון.. לראות עליה זה מבאס. שבוע שעבר עליתי 100 וזה היה מעצבן.
אבל בסופו של דבר ירדתי, המון. את צריכה לזכור שהגוף הוא לא מכונה.. אי אפשר להבין מה קורה בפנים.. יכול להיות שתית אתמול המון, יכול להיות שההורמונים שלך השתנו, הכל אפשרי!
תמשיכי בתהליך ותזכרי שיש לך מטרה.
לכולן יש עליות ונפילות וזה חלק ממנו, לצערי.
אני יודעת שזה מתסכל.. החלק החיובי בסיפור ששבוע הבא יש עוד שקילה והכל פתוח :אוהב:
מחזיקה לך אצבעות לשבוע הבא!
(אגב.. 100 גרם זה ביקור קצרצר בשירותים 😉 )
בהצלחה!!! :אוהב:
תהיי שמחה על שירדת 4.5 ק”ג, הזמן לא חשוב כמו הדרך, תתמידי בתפריט כאורח חיים בריא.
תנהלי יומן אכילה מדוייק, תשתי הרבה מים, תקראי כתבות מעודדות באתר, אל תיכנסי לאכזבה בשביל 100 גרם, זה כלום…
תנסי לבדוק מה היה השבוע בכדי ללמוד איך את משתפרת שבוע הבא.
טיפ: להבא רצוי להישאר במפגש כי מקבלים מוטיבציה, רעיונות, טיפים, חיזוקים וכוחות להתנהלות מחדש.
הי יקירה, מבינה לליבך, גם אני לפעמים עולה 100 גרם וזה כנון שזה רק 100 גרם אבל עדיין מבאס שעושים הכל ,לפי הספר”
אבל…
היי ירדת 4.5 ק,ג שזה יפה מאוד והדרך היא החשובה ולא רק התוצאה
הגוף מאוד דינמי ולפעמים מעלים בגלל הרבה סיבות
את עושה ספורט? איזה?
שותה 12 כוסות מים ביום?
אם את אוכלת הרבה חמוצים אל תעשי את זה כי זה מנפח את הבטן ובמיוחד לא לפני שקילה
את תראי שיהיה בסדר ובשקילה הבאה תרדי :אוהב: :אוהב: