חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איוש…
    הייתי אצל ההורים שלי בצהריים והחלטתי להשקל…ראיתי את המשקל שהשארתי שם בחדר וחשבתי שהגיע הזמן להתמודד עם המספר הזה.
    אז אכן נשקלתי וכל כך התאכזבתי…חשבתי שאני שוקלת פחות…
    ואם אכן הורדתי משהו בשבועיים האלה, אז אני מתפלאה שעוד אחרי ירידה זה המצב…
    התבאסתי נורא וכבר הצטערתי שנשקלתי, זה הכניס אותי להיסטריה..והיסטריה מובילה לנפילות אבל לא נפלתי על משהו משמעותי…
    אני כל כך לא רוצה להתייאש ולא רוצה לראות בזה עוד דיאטה שמועדת לכשלון אלא להרגיש שאני באורח חיים נכון…
    כמה שאני לא מנסה להתעודד, המספר הזה הוביל אותי לייאוש ולחוסר אמונה .. 🙁 הוא פשוט גדול עלי מכדי שאני אתמודד איתו
    אני מאוד מאוד מבואסת…..

אלמוני
    לא פעיל

מה קרה לך ????? כל השבוע את מעודדת ובודקת לנו תפריטים
    ופתאום את במצב רוח רע. אסור היה לך להשקל בבית מותר לנו רק בקבוצה אז עשית זאת אין דרך חזרה, תנערי ברכיים ותמשיכי הלאה לכיוון ההישגים היפים שעד עכשו השגת.
    בהצלחה מאמי
    שרה

אלמוני
    לא פעיל

מה קרה לך ????? כל השבוע את מעודדת ובודקת לנו תפריטים
    ופתאום את במצב רוח רע. אסור היה לך להשקל בבית מותר לנו רק בקבוצה אז עשית זאת אין דרך חזרה, תנערי ברכיים ותמשיכי הלאה לכיוון ההישגים היפים שעד עכשו השגת.
    בהצלחה מאמי
    שרה

אלמוני
    לא פעיל

יקרה שלי, הדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה להשקל על משקל נוסף על זה שבקבוצה. יש הבדלים בין משקלים לפעמים עד 2 ק”ג! וחוץ מזה שלתוצאות מגיעים בעשיה של שבוע ולא של יומיים!
    בבקשה ממך – בשבילי (אם לא בשביל עצמך) שזו תהיה הפעם האחרונה שאת נשקלת מחוץ לקבוצה.
    ליאת פ.ר

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות