חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי… אני צריכה עזרה…
    לפני כשלוש שנים עשיתי את התוכנית כמשתתפת וירטואלית, זו היתה הדיאטה הראשונה שלי ושמרתי בקנאות במשך כשנה וחצי..מה שנקרא “אכלתי את הדף”… משום מה לא ירדתי טוב כל כך ובסוף נשברתי, ומאז נכנסתי ללופ של דיאטות קיצוניות יותר ופחות כשסף התסכול גדל וההערכה העצמית שואפת לאפס…
    מעודף של כ-10 קילו זה הפך לכמעט 20… אני שונאת שונאת שונאת אותי שעשיתי לעצמי את זה…שונאת עת עצמי…
    כל פעם אני מנסה מחדש, אבל מהדרך הארוכה שעברתי עם כל דיאטה היכולת שלי להתמיד ירדה, ובנוסף- בגלל כמה דיאטות ממש קיצוניות שעשיתי אני יורדת נורא נורא לאט…
    בשבוע האחרון ניסיתי בפעם הרביעית לחזור לתוכנית של חלי, לבינתיים הולך בסדר אבל אני מתה מפחד… אני מפחדת לבדוק לאיזה משקל בדיוק הגעתי שזה לא ישבור אותי, אני מפחדת מסופי שבוע כמו לא יודעת מה… מפחדת מזה שאני סטודנטית שכל היום דבוקה לכיסא ואין לי זמן כמעט לספורט… והכי מפחדת מזה שגם אם שוב אצליח להתמיד לא ארד כמעט במשקל….

נמאס לי!!!!!!!!! :עצוב:
    בבקשה תעזרו לי…

אלמוני
    לא פעיל

אני יותר ממבינה אותך!
    עצה ממני, אל תתעסקי בפחדים האלו. ככל שהראש שלך יתעסק במעידות האלו, כמו הסופשים או שיקרו לך שוב נפילות, ככה הסיכוי שזה באמת יקרה גובר.לפחות אצלי. תחשבי על המטרה העיקרית שלך,על היעד הסופי,בלי סטיות הצידה.
    כשהתחלתי את התהליך, חשבתי על אך ורק לרדת במשקל, הפעם אחת ולתמיד בלי להפוך לאקורדיון שמתכווץ בכמה קילוגרמים ומעלה כפול-ובנוסף אני סובלת כפליים. כל המכשולים שבדרך הם בצדדים, לא ממש מעניינים אותנו…וגם אם הם קורים זה לא סוף העולם.מותר להישבר, אבל צריך לדעת שהתהליך הוא ארוך ודרך חיים וגם אם נשברנו זה חד פעמי וחוזרים לשגרה הבריאה והרגילה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות