חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הסופ”ש הקרוב הולך להיות לי עמוס בחגיגות וימי הולדת
    ולא בטוחה איך להתסדר
    יום חמישי יש לי יום הולדת עם קפה+עוגה
    יום שישי ארוחה משפחתית שהבעיה שם האוכל אינו דיאטטי או תואם לתוכנית הרבה שמן ומטוגן שזו אמורה להיות ארוחת צהריים שלי בתפריט 1800 +קפה עוגה בהמשך ליום הולדת
    יום שבת גם יום הולדת מסיבת פשטידות וגבינות וכמובן עוגת יום הולדת
    אשמח לעצות איך לשרוד ואיך להתייחס למנה מותרת !

אלמוני
    לא פעיל

זוהר שלום,
    נסי להתמודד עם הארועים האלו בצורה אחרת, חשבי שהארועים האלו לא נועדו לאכילת עוגה ופשטידות וכל מיני צרות אחרות.
    תמיד יש את “הרזות” האלו שלא מתקרבות לאוכל, נסי להיות בקרבתן, נסי להעביר את הכיף בשיחה, בצחוק ושעשוע, תעזרי לארח – כל דבר אחר העולה לך לראש רק לא להיות מסביב לשולחן.
    אני פיתחתי את השיטה הזו ומצאתי שהיא עוזרת מאד, לא פעם אני חוזרת מאירועים כאלה הביתה ומגלה שאני אפילו לא שמתי לב מה “היה על השולחן”.
    בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

זו כמובן העדפה אישית אבל האסטרטגיה שלי בתהליך הירידה היא לשמור ארוחת צהריים לארוחה החגיגית, להתרכז בסלטי ירקות ומנת חלבון בשרית + 3 כפות פחמימה כלשהי.
    כשמגיע שלב הקינוחים, אני שותה כוס קפה או תה עם אנרג'י ותמר מיובש – זו ארוחת ארבע שלי…תמיד יש לי אנרג'י בתיק.
    אני חושבת שעדיף לדבוק במס' מצומצם של מאכלים ולא להתפזר על כל המגוון – בשבילי זה עובד.
    מנה מותרת תשמרי לך לאירוע שתהיה בו עוגה שווה במיוחד ותאכלי ממנה משולש יפה כמו במסעדה.. בשאר האירועים כמובן ותרי על העוגה והסתפקי בקפה עם אנרג'י ותמר..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות