חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לצערי עזבתי את הקבוצה בגלל שהתגייסתי לצה”ל, עוד לא הגעתי למשקל הידע שלי, ואני עדיין באמצע התהליך…מאוד קשה לי, במיוחד עכשיו בהתחלה, ואני לא ממש יודעת מה לעשות, כי אני לא יכולה לאכול מתי שאני רוצה, מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה, מה שאומר שאני לא ממש יכולה לאכול 6 ארוחות ביום, אני כן מנסה לאכול נכון, כמו שצריך יותר ירקות, פחות מתובל- למרות שלא משנה מה בצבא שופכים שמן ובכמויות…
    רציתי לדעת אם יש טיפים כלשהם בהם אני יכולה להשתמש/ להעזר….מישהו שכבר חווה את מה שאני חווה עכשיו, מישהו שעבר את המצב שאני נמצא בו עכשיו ויכול להגיד לי, כן אני עברתי את זה, ואפילו הצלחתי לרדת במשקל למרות הכול…!!
    אשמח לתמיכה, כי באמת שהקבוצה חסרה לי מאוד…!!

אלמוני
    לא פעיל

היי, יש לחלי גם תפריט לחיילים , בצד ימין בתפריטים.
    במידה ואת מתקשה גם את זה לעשות בצבא. אז אני מציעה לך או לפנות למנחה שלך או להתקשר למוקד של חלי , שם תקבלי את מלוא העזרה. וכמובן לאחר מכן אנחנו פה בשביל לתמוך בך.
    בהצלחה
    משרה

אלמוני
    לא פעיל

תראי כמובן שצה”ל הם לא מכירים את הלחם הקל אבל לנו יש את החטיפי אנרגיה אני יכולה להמליץ לך לקחת איתך לצבא חבילה או שניים ובארוחות הביניים לאכול את החטיף כמנה כשמותר וגם פירות כשיש אני לא יודעת מתי נותנים אם צהריים או בוקר אבל תקחי לך גם כמה ליותר מאוחר וככה את סוגרת לך את ארוחות הביניים. בשאר הארוחות זה עניין של כמויות כמו שכבר אמרת

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, מה היציאות שלך?
    האם יש לך מקרר בחדר? במשרד?
    האם יש אמצעי חימום כגון טוסטר אובן או מיקרוגל?
    האם יש קומקום חשמלי?

אני חיילת שעושה את התכנית לבד ולא אוכלת אף ארוחה מאלו שמספק הצבא. אני מצטיידת בפיתות אליס, פירות טריים ויבשים, חטיפי אנרגיה, ירקות טריים שלמים, שקדים ואגוזי מלך כשומן.
    כך נשאר רק לדאוג למנות החלבוניות. אם יש לך מקרר – הסתדרת. הביאי מעדנים/טבעול/טופו/ביצים קשות/פסטרמה/גבינות, שימי במקרר ואכלי בהתאם לארוחות.

והעיקר שהשירות יעבור בהנאה 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות