חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם…
    אני עובדת במשמרות..שבוע הבא יוצא לי לעבוד משמרת לילה מה שלא קרה מאז התחלתי את הדיאטה…השאלה שלי איך אני אמורה להסתדר עם התפריט בשבוע הבא?כמעט בלתי אפשרי להחליף בין היום ללילה..המשמרת מתחילה משעה 10 וחצי עד השעה 6 בבוקר הבעיה היא שביום ראשון מן הסתם אני לא יקום מאוחר מידי ואז את ההארוחות אני יתחיל מוקדם נגיד בשעה 11 איך אני מושכת 6 ארוחות עד השעה 6?הבנתי שכל זמן שאני ערה אני אמורה לאכול האם אפשרי להסתפק בירקות ופירות בלבד במשך הלילה ואת הארוחות לאכול ביום?בהמשך השבוע אני מאמינה שאני ישן עד שעה מאוחרת יותר נגיד 3 בצהריים אבל גם אז זה בעיה למשוך את הארוחות עד 6 בבוקר?אשמח לקבל עזרה בעניין…
    שאלות נוספות שיש לי זה האם מותר לי לגוון מידי פעם ולעשות תפריט סנדוויצים לכל השבוע?
    אתמול אכלתי 2 קוביות שוקולד..לצערי והיום בצהריים אכלתי ממש רבע קטן של בגט עם חזה עוף האם זה נחשב כמנה מותרת או שזה היה מעבר למה שצריך?
    תודה רבה!וסורי על החפירות..

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, בהצלחה בעבודה !
    שנית……אם את קמה מאוחר, אז מהרגע שאת קמה תתחילי לאכול כל שלוש שעות ואז זה יהיה עד מאוחר בלילה. גם אני עשיתי זאת פעמים רבות.
    תפריט כריכים ניתן לעשות מתי שרוצים עד 3 פעמים בשבוע.
    קוביות שוקולד זה אך ורק מנה מותרת, להמנע מזה.
    את הרבע הקטן של הבגט עם החזה עוף תחשיבי כא.צהריים רגילה..
    לשעות הלילה הכיני לך סיר מרק ענקי ונשנשוני ירקות ואת הארוחות שמגיעות לך כשאת קמה מאוחר.
    ניתן להסתדר…..הכל עניין של איך מתארגנים עם האוכל…
    בהצלחה
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות