חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות…
    קורה לי לפעמים שאני מסיימת את 6 הארוחות אך היום שלי עדיין לא נגמר ויש לי עוד כמה שעות שאני ערה ואני עדיין רעבה… מה עושים? ניתן להוסיף עוד ארוחה? או אולי להגדיל את שעות בין ארוחה לארוחה?
    האמת שאני גם תקועה כבר 3 שבועות ואני לא מצליחה לחזור לעצמי… ניסיתי לעשות רישום אבל זה לא עוזר אני כל הזמן נופלת על דברים מתוקים… ):

אלמוני
    לא פעיל

תראי זה קורה לפעמים אני במקרה כזה במקום להתחיל לחפש מה לאכול ובסוף לאכול חצי מקרר + כמובן תחושות אשם נוראיות, עושה סנדוויץ' טוב בלי שום קשר לתוכנית, השאלה מה התדירות שזה קורה לך ???
    ב. שיהיה לך הרבה הרבה ירקות במקרר אבל לא סתם מלפפון ועגבנייה כי זה לא מגרה ככה, שיהיו סלטים מוכנים ככה את רק פותחת את המקרר ויש לך מה לנשנש,או צלחת ירקות מבושלים רק להוציא ולחמם! בהצלחה !!!!

אלמוני
    לא פעיל

כמה מוקדם מסתיימות הארוחות?
    קודם כל נסי למשוך 2.5 שעות מארוחה לארוחה
    למשל
    8.00
    10.30
    13.00
    15.30
    18.00
    20.30
    ובערב אם אני רעבה אני מנשנשת שומר מתובל במיץ לימון, זה טעים לי בטירוף. אם את מתחברת לטעם-תנסי, ממש נחמד מול הטלויזיה לנשנש במקום איזה חטיף משמין…

lee maman
    מנהל בפורום

הי שמיל.
    אני מכירה מקרוב את שעות הערב הארוכות בהן בא לך לנשנש מתוק
    ולא בהכרח מתוך רעב..גם אני נשנשית לילה ולכן…
    אני מכינה לי בשעות הערב גלי דיאטטי ומרסקת לתוכו גזר בפומפיה ,מקררת במקרר.
    אני נעזרת בקרטיבים ללא סוכר,סוכריה על מקל של מאסט בטעם קולה(אני מקבלת משלוח מהארץ..)וכן בפירות חצי קפואים.(אני מקפיאה תותי שדה חתוכים לשניים ומפשירה אותם כחצי שעה לפני האכילה).
    כך אני מבטיחה לעצמי ערב רגוע כשאני זקוקה לנשנש מתוק בשעות
    הערב.
    בהצלחה.מיכל ממן.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות