עדיפות לתבשילים…
אשמח לתרום גם מעצמי…
אני מבשלת שעועית ירוקה במים לא עד שהיא רכה מידי אלא מעט קשה
מסננת ומוסיפה מלח אפשר גס ופלפל שחור ממש כמו חטיף !! טעיםםם
אני עושה מרק כתום מדלעת גזרים בצל מעט כרובית וטוחנת עם סויה
אני עושה אנטי פסטי
יש לכם רעיונות לתבשילים?
תודה
אני עושה את זה עם שעועית ירוקה או עם כרובית:
מבשלת את הכרובית במיים עד שהיא רכה לטעמי
מקפיצה ב- 5 גרם חמאה = (37 קלוריות) ומפזרת קצת שומשום מעל. מקפיצה עד שהכרובית תופסת צבע.