סליחה איה שאני כותבת פה אבל לפורום המתכונים אנשים נכנסים פעם ב..
ניסיתי להכין משהו מעלי פילו וברגע שהוצאתי אותם הם ממש התפרקו והתפוררו ולא הצלחתי להפריד אותם…וזרקתי הכול לפח
🙁
איך משתמשים בהם? צריך להפשיר אותם קודם? איך אפשר להפריד אותם? הם דבוקים….
אני משתמשת הרבה בפילו.
קחי עלה אחד רססי טיפה מספריי שמן עליו , אחר כך תקפלי אותו לחצי ועוד חצי ועל זה רססי עוד טיפה ספריי שמן ואז תשימי את המילוי , תסגרי אותו , ועליו תמרחי ביצה שלא יפתח.אני גם תוקעת 2 קיסמים ליתר בטחון שלא יפתח בתנור.
שרה