חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אני עושה את התוכנית כבר בערך שלושה חודשים,
    ונשברתי.
    היה לי שבוע שבירה לפני כחודש וחצי שבמהלכו העליתי קילו וחצי אבל תוך שבועיים חזרתי למשקל הקודם ואף ירדתי.
    הכל זרם טוב עד שביום שבת נשברתי (כשיום לפני זה אכלתי מנה מותרת) היה לי בולמוס מטורף וכלתי עוגת שוקולד, המון גלידה, המון קצפת, כמה ממתקים של קינדר בואנו, קצת פסטה, פרוסת לחם עם מונבלאן, בקיצור עוד הרבה שטויות.
    לא הלקיתי את עצמי אבל כן בחרתי לא לאכול מנה מותרת בשלושה השבועות הקרובים (הבולמוס היה בסדר גודל של שלוש מנות מותרות בערך), עכשיו, אתמול הייתי במקס ברנר, והחלטתי (לא מתוך מקום נקי אלא מתוך מקום מתרץ ל-למה זה כן בסדר לאכול) שאולי כדאי שאני בכל זאת אשים פס על הבולמוס שהיה לי ושאם אני כבר ממשיכה כרגיל אז מגיעה לי גם מנה מותרת. אז אכלתי את המילקי הזה שיש להם וקצת מוואפל בלגי (פחות או יותר מנה מותרת)
    ומשום מה אני מרגישה רע על זה, ברור לי שהעליתי במשקל בזמן הזה, אבל…זה מרגיש לי כאילו אני לעולם לא אצליח “לצאת מזה” ולהגיע למצב בריא ונורמלי. תודה מראש על התמיכה…

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאונה..
    ראשית, קבלי באהבה את המשברון הזה…:) אין תהליך ללא משברים וזה חלק אינטגרלי ממנו. מי שלא ידע להתמודד עם משבר של עליה כתוצאה מנפילה, לא ידע להתמודד בהמשך הדרך גם כן..
    ויש לי בשורה מפתיעה – כולנו נופלים !!! כולנו אנושיים!!
    מה שחשוב זו לא הנפילה אלא מה עושים לאחריה…ובמקרה שלך..מראש הכנסת ראש בריא למיטה חולה..חזרת לתוכנית לאחר הנפילה – מעולה ! אבל חלק מרכזי בתהליך הוא המנה המותרת, למה לוותר עליה? הנפילות שלך התרחשו בדיוק בגלל החסך הזה שנמצא שם בנשמה שלך…התשוקה למתוק ולדברים “אסורים”..אז פרגני לעצמך פעם בשבוע..ובלי ייסורי מצפון..
    החליטי שממחר בבוקר את עושה תוכנית כהלכתה..כולל הכל, סמכי על “חלי גרופ”:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

שנשברת, עלית שוב על המסלול. ולמה? כי לא הסתרת, לא הדחקת, לא שכחת. אבל – למה להעניש את עצמך? חזרת לתוכנית? חזרי אליה ב-100% בלי עונשים, בלי קיזוזים, בלי מחשבות של אוף.. מה עשיתי. צאי שוב לדרך בחיוך, בהשלמה, בענווה, שזו התוכנית ואין אחרת, כולל המנה המותרת. כי היא שלבסוף תמנע נפילות חדות. וכמו שאיה אמרה – כולנו בני אדם. ואני מוסיפה תמיד שמלאכים יש רק בשמים ופיות יש רק באגדות. אני מאחלת לך סוף שבוע קל ונעים ובכלל, בהצלחה. את ראוייה לכך ואת מסוגלת לכך.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות