חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני פשוט לא מצליחה לדבוק בתוכנית יש לי נפילה של כבר קרוב לשלושה חודשים העליתי כמעט את כל מה שירדתי ואני בדיכאון נפשי… אני בת חמש עשרה ואני גרה באור עקיבא (עיר באיזור חדרה) ועם כל מלאי הקבוצות שיש לנו באיזור אין לנו אפילו קבוצת ילדים אחת ולכן אני לא נמצאת בקבוצת תמיכה למרות שאני ממש רוצה… ואני מרגישה שזה פשוט לא אותו דבר וזה מייאש… אני לא מבינה למה באיזור שאין בו קבוצות ילדים בינתיים אי אפשר לצרף את הילדים לקבוצה… והשאלה הזו מנקרת בי ואני כאילו מתנקמת בדיאטה עם איזה מגנום של 300 קלוריות ואחר כך מצטערת על כל ביס…כשנפתחה קבוצה באור עקיבא וניגשתי אל המדריכה ועוד לא ידעתי שלילדים יש קבוצת ילדים והיא אמרה שאני לא יכולה להרשם המצב התחיל להתדרדר פשוט התייאשתי והתחלתי להעלות את הקילוגרמים שירדו ולצערי הם חזרו במהירות מסחררת

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד על הנחישות והכוחות!! מציעה לך לפנות למוקד ולברר אם יש קבוצת ילדים באזור אחר שאת יכולה להגיע אליו. אפשרות אחרת היא להיעזר בדיאטנית של קופ”ח. כמובן, את יכולה להיעזר בפורום (מה שאת כבר עושה).
    מאחלת לך המשך הצלחה וחג שמח ומלא בכוחות!!! :))

אלמוני
    לא פעיל

היי ליטל יקרה…
    מסגרת אכן מאוד חשובה ושומרת עלינו..
    גם אני עכשיו לא בקבוצה וקשה לי לבד… מציעה לך להירשם לדיאטנית של קופ”ח, היא תרכיב איתך תפריט שיתאים לך ואולי אפילו את יכולה להגיד לה מה את אוכלת לפי התפריט של חלי והיא תייעץ לך לפי זה..

אלמוני
    לא פעיל

כמוני כמוך.. הייתה לי נפילה ממש גדולה כל החודשיים האחרונים.. יורדת חצי קילו עולה 2 וחצי וחוזר חלילה..
    מה שגורם לי לחזור זאת תמונה שיושבת לי על המקרר וגם ההרגשה הטובה שאני חשתי שהייתי יותר רזה.. תקחי את החוברת.. תעשי לך רשימת קניות. לכי לסופר.. תתפרעי.. ותגיעי הביתה ותכיני לך ארוחה בריאה ומזינה..
    תקחי כל יום כאילו הוא המטרה היחידה שלך.. ככה זה לא ייאש אותך…
    מקווה שעזרתי
    חג שמח

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות