- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
08/04/2008 בשעה 8:04 #52818
אלמוני
לא פעילאני לא מבינה מה קרה לי בשבועים האחרונים..אני פשוט נופלת כל הזמן ואין לי מטויבציה לעשות ספורט שזה הכי גרוע בשבילי אני באה לחדר כושר ופשוט רוצה לעוף משם או לא באה בכלל… זה מכניס אותי לדיכאון נוראי החוסר מוטיבציה הזאת שאין לי כוח לעשות כלום פשוט בא לי לישון כל הזמן או לא לזוז..אני ממש בדיכאון ולא יודעת איך לפתור את החוסר מוטיבציה הזה פתאום שנפל עליי אני מסתכלת על עצמי ואפילו שירדתי 30 קילו ואני אומרת “תיראי מה זה רונה את עדיין שמנה מה יהיה זה נראה כיאלו לא ירדת בכלל” אני ממש מדוכאת ואני יודעת שזה לא עוזר אבל אני רק נופלת ואין לי כוח לעשות ספורט מה עושים??
11/04/2019 בשעה 9:12 #52819אלמוני
לא פעילדווקא את שהגעת לקבוצות ונתת לנו כוח!!!
כולנו שמות אותך כדוגמא – אם רונה יכולה גם אנחנו!!! ואנחנו לא מפסיקות לדבר עליך!!!
מאמי זה רק שלב!!! תסתכלי במראה ותראי איזה יפה את וכמה את נראית טוב! תחייכי ותגידי נופלים- מנקים ברכים וממשיכים הלאה!!!
את לא מהנשברות לא אחרי שעברת יותר מחצי הדרך!!! ולבד שזה פי שתים קשה!
אם הגעת עד כאן את יכולה להמשיך הלאה ולחזק את כולנו!!!
אנחנו תמיד כאן בשבילך!!!11/04/2019 בשעה 9:12 #52820lee maman
מנהל בפורוםאני כל כך מבינה אותך…
גם אני הייתי תקופה מסויימת במצב שלך
לאחר ירידה של 32 ק”ג וחשבתי שבעצם
אני עדיין מאד שמנה ולא רואים…
למרות המחמאות אבל.. לאט לאט יום יום במראה
דיברתי עם עצמי תראי איך את נראת
לקחתי תמונות ישנות וראיתי את ההבדלים הגדולים
ותליתי תמונה שלי כשמנה על המקרר וזה נתן לי כח
והיום אני רואה את עצמי אחרת לגמרי
הצעתי תמונה של שמנה על המקרר ואז תראי את ההבדל
המשמעותי ולהסתכל כל היום על התמונות הישנות
או תמונות בויידיאו.
לא להישבר בהצלחה את זאת שנותנת לנו את הכח כל הזמן.מציפי
11/04/2019 בשעה 9:12 #52821אלמוני
לא פעילאני מאד מאד מבינה אותך.
תקומי, תתאפסי על עצמך ותתחילי לחשוב על “רק היום” – תחשבי שאת עושה תוכנית ל: 24 שעות בלבד ולאט לאט תכנסי חזרה לתוכנית.
מתוקתי אני מאמינה בך, ירדת 30 ק”ג לבד – תחשבי בלי קבוצת תמיכה וזה ממש קשה ולא קל – אני מחזיקה ממך כמו שאני לא מחזיקה מאף אחת או אחד פה, כי לנו יש קבוצות שאנו הולכים אליהם ושם מקבלים חיזוקים, אך לך יותר קשה.
נכון שישנן תקופות “לצערנו” פחות טובות, אך אם רוצים וכמו שאני מכירה אותך את רוצה – תקומי ותחשבי “רק להיום” ותראי שתצליחי.את יודעת שאני פה לרשותך תמיד, אך תמיד לטוב ולרע.
אוהבת אותך,
ליאת 🙂11/04/2019 בשעה 9:12 #52822אלמוני
לא פעילרונצ'ו….
כולנו עוברות את זה..:) אני יודעת שזה לא מנחם כל כך…אבל זה אפשרי…ממשיכים הלאה כאילו לא קרה כלום ומפיקים לקחים.
ימים כאלו מזכירים לי שאני אנושית וכמה כוחות מטורפים יש בי…זה הכל..:)
זכרי שכשלון כביכול זו הזדמנות להתחלה חדשה…לא יותר מזה..
בהצלחה, מאמינה בך.. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.