חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב אז ככה.. אמא שלי נמצאת בקבוצה של חילגרופ כבר שנה היא ירדה בערך 16 ק”ג אבל בכלל היא טוענת שהיא על ידי הרגלי התזונה החדשים היא ממש קיבלה חיים חדשים, אני מפרגנת לה מאוד וגם קצת מקנאה אני מנסה לרזות ולא הולך ההיפך אני רק משמינה, ניסיתי מלא דיאטות ולא הולך לי העניים הוא שאני גרה במרכז וכבר כמה חודשיים לא מעטים אנשי החברה מהתלים בי ואומרים שנתפחת קבוצה בהרצליה ורמת גן וזה לא קורה בינתיים אני מחכה לקבוצה מצד שני מנסה לרזת ומשמינה, האמת שסבלנותי פקעה וכל האמצעים מקדשים את המטרה.. אני נרשמת לשומרי משקל.
    אני אשמח לתגובות שלכם

אלמוני
    לא פעיל

היי שריתוש…
    מרבית המשתתפים שלנו מדווחים כי הקבוצה תרמה להם בכל תחומי החיים ולאו רק בתחום התזונה..אז כל הכבוד לאמא שלך..ותודה על הפרגון:)
    כמו כן, “אנשי החברה” כפי שקראת לנו, לא “מהתלים” בך, פתחנו קבוצות במרכז(הוד השרון, כפר סבא וכדומה)..ובקרוב אנחנו נפתח קבוצות נוספות גם באיזורים אחרים, כרגע יש רשימות המתנה וכשיהיו תאריכי פתיחה נודיע על כך..
    אני מציעה באמת שלא תחכי…ואפילו מעודדת אותך להרשם לכל מסגרת אחרת שיכולה לעזור ולתרום לך..האושר שלך חשוב לנו יותר מהכל..ולכן הכי בברזל בעודו “חם”..:))
    בהצלחה ! עדכני אותנו..

אלמוני
    לא פעיל

למה לך להתייאש ולא לקחת דוגמא מאמא?

למה שלא תנסי לעשות יום או יומיים תזונה עם אמא?

יש לך דוגמא בבית, כדאי שתתחילי בה.

סה”כ התכנית מסודרת, יש לך הרבה אוכל, יש לך הרבה אפשרויות,
    יותר קל לקבל תמיכה ממישהו שקרוב,.

נסי ותראי.

לחכות לקבוצה זה לחכות לעתיד שיגיע.

ולנו אין פריביליגיה להתייאש או לחכות לעתיד. האפשרות היא לעשות למען עצמנו – עכשיו!!!

את יכולה להסתכל כאן באתר יש לך תפריטים מצד ימין ויש לך פורום תמיכה מקצועית ששם את יכולה להעלות תפריט יומי ולקבל תמיכה ומשוב ולהתחיל בתכנית. עד שתיפתח קבוצה או שמשתלם לך לנסוע להוד השרון לקבוצה יש מדריכה מקסימה, ובכל זאת אם קשה לך לנסוע נסי לקבל עזרה וחיזוק בנתיים מאמא

מומלץ לך מאד.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות