חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני חלי בת 22 ירדתי במשקל כבר 45 קילו
    ואני נופלתתת ואני צריכה עזרההה

בבקשה תעזרו לי

lee maman
    מנהל בפורום

איך אפשר לעזור לך?האם את יכולה קצת יותר לפרט??

אלמוני
    לא פעיל

תראי יקירה אני כבר שנה ו 9 בתכנית ועדיין לא הגעתי למשקל היעד , אחד הכלים שלקחתיאיתי בתכנית שגם אם ירדה המוטיבציה אז בכדי לבנות אותה מחדש אני צריכה לעשות גם אם לא כולכך בא לי , גם אם כבר ירדתי כמה שירדתי וזה די מספק אותי והמחמאות רצות להן בכיף , העשיה תביא את המוטיבציה , כי להגיע למקום ממנו התחלת זה בשאיפה אחת של חצי שנה ולא יותר ואז לקום ולהחליט שוב לוקח ים בזמן .
    קחי את עצמך בידים קבלי החלטה ” החגיגה נגמרה” חוזרים לשליטה .
    והרבה פעמים לא מדובר פה בעליה או בירידה המדובר הוא ” בשליטה ” כשאני בתכנית אני בשליטה על הכל , אז תפשילי שרוולים ויאללה לעבודה .

בהצלחה טלי .

אלמוני
    לא פעיל

היי חלי…ברוכה הבאה לפורום..:))
    אני מחזיקה אותך חזק…..אין נפילות יותר….
    לכי קני חבילה של קיסמים…הוציאי מתוכם 45 קיסמים….אגדי אותם ביחד לצרור אחד…נסי לשבור אותם לשניים….קשה נכון?
    יופי, אז שמרי אותם צמוד צמוד וכל פעם כשתהיי רעבה נסי לשבור אותם…היווכחי בעוצמה ובחוזקה של מה שהשגת עד עכשיו…ונסי להוסיף עוד קיסמים ועוד…עד שתגיעי ליעד..
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

שנית, כל הכבוד לך שאת אוזרת את האומץ ומספרת לכולם את מצוקתך, עצם העובדה שאת מבקשת עזרה זה כבר משהו שאיתו את יכולה להתחיל. אני חושבת שאיה וטלי (מבחינתי אחת המנחות העתידיות של חלי ממן)כתבו לך דברים כל כך מחזקים שפשוט קראי אותם שוב ושוב ותראי איך תחזרי לעצמך…תציצי לך גם בגלריה המדהימה ותבטיחי לעצמך להגיע לשם בקרוב ולפי מה שנראה זה ממש קרוב..
    חזקי ואמצי
    אהובה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות