חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי 🙂
    האמת שאני שמחה שאני כותבת כאן עכשיו, כי אני מקווה שזה יביא עמו את השינוי.
    תמיד רק חיכיתי להגיע לשמירה ונראה בעיניי שאחרי השמירה זה רק קלי קלות, מחמאות ולהרגיש נפלא עם עצמי.
    אני חמישה שבועות בשמירה, ובפה מלא אני יכולה להגיד שאלה החמישה שבועות הכי קשים שהיו לי מאז שהצטרפתי לקבוצה.

הנוחות הזאת של “הגעתי למקום שקיוויתי אליו” יחד עם הזכרון שמתערפל מיום ליום כמה שנאתי ולא היה לי נוח להיות שמנה (קצת קשה לי להבין שאשכרה היו עליי 18 קילו יותר ממה שיש היום) ו…בקיצור…לא כיף!

אני מתפתה לכל מיני פיתויים הרבה יותר מהר, אני מעגלת פינות בתפריט (אז מה אם כתוב פחמימה + חלבון, אני אוכל שני חלבון…אז מה אם עברה רק שעה מאז שאכלתי לאחרונה וכו').

אמא שלי ירדה מעל 25 קילו ועלתה את כולם (ועוד קצת) ואני ממש לא רוצה להיות שם. אני רואה מה זה עשה לה ולרוח שלה וכרגע זה הדבר היחיד שמחזיק אותי.

יש לכן הצעות/טיפים/מילות עידוד?
    כי אני דיי בבאסה :/

תודה :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הכי קשה לשמור. אני מגיעה למשקל שהצבתי לעצמי כיעד ודקה אחרי זה מתחילה לעגל פינות, כמו שכתבת. בגלל זה הירידות עליות כל הזמן. הייתי כבר קילו פחות מהיום לפני חודשיים והופ… עלייה. זה נורא מתסכל !!!

לכן, אני תמיד אומרת ש”זו לא דיאטה” אלא דרך חיים. לכן מאפשרת לעצמי להנות כל יום מנישנושים (כמו שאצל חלי יש 2 מותרת בשמירה). אם זו דרך חיים אז חייבים לאפשר את ההנאות הקטנות.

יש לי עוד בעיה: אני מחליטה על משקל יעד (ביניים) , מגיעה אליו ומייד חושבת איך להוריד עוד חצי קילו. דקה לא נשארת שם בהרגשה הנעימה שהשגתי מה שרציתי. אני עושה את זה בכל תחומי החיים. סתם להיות מרוצה מעצמי. להעריך את עצמי. להגיד לעצמי תודה על כך שאני חייה נכון .
    אם יש לך תמונה שלך מהימים הפחות טובים תלי אותה על המקרר. הייתי תולה גם תמונה שלך עכשיו כדי שתזכרי כל הזמן מה יש לך להפסיד ומה יש לך להרוויח.

אל תתבאסי. תהיי גאה בעצמך . עשית את זה!! ירדת. הגעת לשמירה!!!
    כל הכבוד לך. עכשיו תעשי סוויץ' בראש: אני שומרת. יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים אבל את בדרך הנכונה. ותזכרי כל הזמן, קל נורא לעלות.

תאמיני בעצמך :אוהב:
    you can do it

את שם , מותק, תהני!!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות