חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר תקופה ארוכה שאני מתמודדת עם הפרעות אכילה,
    משקלי נחשב תקין אך אני רואה את עצמי כמלאה ולא מרגישה טוב עם הגוף שלי
    בעזרת דיאטה נוקשה מאוד הצלחתי להוריד תוך חודש וחצי 6 קילו שזה נחשב הרבה מאוד בהתחשב בעובדה שאני לא סובלת ממשקל עודף, חייתי על פחות מ-600 קלוריות ביום והיום ימים שלא אכלתי כלום בכלל..
    הבולמוסים והתקפי הזלילה לא איחרו לבוא וכיום העלתי 3 קילו בחזרה מכל מה שירדתי
    אני נמצאת במצב קשה מאוד ,יום אני צמה ויום אחרי אני זוללת המשקל שלי לא מפסיק להתנדנד ואני רק סובלת מזה
    חשבתי על האופציה להירשם לקבוצת תמיכה ולהתחיל לחיות בריא ולהנות באמת מהאוכל ולעשות את זה בחוכמה
    אבל אני מפחדת ממש שאשמין ויותר מזה אני רוצה לרדת מהר
    אני יודעת שבדיאטה בריאה בניגוד לדיאטה שעשיתי לעצמי יורדים בהרבה פחות מהירות
    השאלה היא בכמה??
    אני נמצאת במשקל תקין אתם חושבים שאצליח לרדת בחודש לפחות קילו בעזרת תוכנית דיאטה בריאה?אני מאוד לחוצה לרדת במשקל ואני רוצה לעשות את זה מהר
    אני ממש מתלבטת .. מצד אחד אני רוצה לצאת מהפרעות האכילה האלה ולחיות בריא אך מצד שני אני רוצה גם לראות תוצאות מהירות..
    מה דעתכם ?

אלמוני
    לא פעיל

חמודה, ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית, אולי רופאת משפחה…
    התוכנית שלנו מיועדת לאנשים עם עודף משקל העולה על קילו או שניים.
    זו תוכנית לטווח ארוך, שינוי הרגלי אכילה לנכונים ובריאים.
    לא דייאטת כאסח לתוצאות מהירות.

אלמוני
    לא פעיל

את תארת את מצבי מילה במילה. אני לא יכולה לתאר לך כמה אנחנו אותו דבר.
    אני מחפשת את אותה העזרה ואותן העצות. גם אני במשקל תקין. וגם אני עם בולמוסים שאני לא יכולה לתאר לך, כמויות מטורפות של אוכל, ארבעה ימים של צום, ושוב בולמוס, ושוב צום, ושוב בולמוס. ואחרי בולמוס אין לי חשק להתעורר בבוקר בכלל. ויש נפיחות ודכאון ורגשות אשמה וכעס. העניין הזה השתלט לי על החיים כבר מזמן. זה מכתיב לי מתי אני יוצאת עם חברות ומתי אני נשארת בבית, כי אני לא רוצה את הקלוריות של כוס היין. זה מכתיב לי מצבי רוח וקשרים חברתיים. זה מנהל אותי ואני חיה לפי זה.

בואי ננסה להתמודד ביחד! אני גם כבר מיואשת… מנסה למצוא תשובות פה בפורום…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות