חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי כולם,

התחלתי את התהליך אצל חלי לפני כתשעה חודשים.

הייתי אז בשירות, לכן הכל היה דרך האתר הנפלא והתמיכה פה.

הייתי כלכך חזקה, לאט לאט נשרו הקילוגרמים, עשיתי הכל במדויק.

מכון כושר ארבע פעמים, מנה מותרת בדיוק 600 קלוריות, המון מים וכו.

כשהמשקל החל להעצר, הורדתי ארוחו., והתחלתי לאכול 5 ביום, כל פעם וויתרתי על ארוחה אחרת.עד לפני חודשיים המצב היה תקין, ירדתי 11 קילו והרגשתי בעננים.

אבל סיימתי את השירות, חזרתי לבית, התחלתי לעבוד במלצרות, ופתאום הכל מתחרבש לי.

כל הזמן רעבה, לא עומדת בכמויות, מנה מותרת תמיד חורגת ומתכפלת.

לא מוצאת זמן לספורט כמו פעם, והכל הכל הולך עקום.

כמה שאני לא משתדלת, כבר חודשיים שאני נאבקת רק כדי לחזור, עליתי 4 קילו, זה ככ הרבה!!

כל העבודה, כל ההשתדלות.

ההורג אותי להיות כל הזמן עם אנשים שאוכלים, לא סופרים ולא מעניין אותם והם נראים טוב, ואני נאבקת וחושבת על זה כל הזמן, ובסוף עוד עולה.

אני מפחדת, כי אין לי את המוטיבציה של ההתחלה, וגרוע מזה זו תקופה שהכל משתנה, בקרוב גם אתחיל פסיכומטרי.

מה עושים? איך ממשיכים?

אלמוני
    לא פעיל

אם הצלחת להשיל ממשקלך 11 קילו דווקא בעת השירות אין סיבה לא לשחזר…
    עבודה במלצרות והקירבה הפיזית לסביבת האוכל אינה היא אמנם סוג של קושי אבל לא משהו שלא ניתן להתגבר עליו.
    את בטח עובדת במשמרות ולא כל היום. תחזרי לספורט לפי יכולתך (בוקר/ערב), תיצמדי לתפריט וצאי מאורגנת לעבודה כדי לא ליפול על פיתויים שלא כלולים.
    אין סיבה להחסיר ארוחה, 6 ביום ולא 5 כך גם לא תרגישי מורעבת.
    והכי חשוב תזכרי – אם את יכולה לחלום על זה את גם יכולה לעשות את זה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תמר, נשמע שכל המעבר הזה מהצבא לאזרחות ושינוי השיגרה מאוד קשה לך. אני בהחלט יכול להבין אותך.
    אני בטוח שגם בצבא היו כל מיני קשיים מבחינת אוכל. הרי בצבא יש כל פעם איזו עוגה או עוגיות, ושלא נדבר על השקם שתמיד קורץ. אבל הצלחת לשמור יפה, אז יש לך את זה.

עצרי לרגע לחשוב איך את יכולה להתמודד בשגרה החדשה.
    תכנני את סדר היום שלך. שלבי בו את הארוחות. חשבי מה את צריכה לקחת איתך כשאת יוצאת מהבית.
    דמייני גם איך את נמנעת מהאוכל במסעדה. אולי אפילו תכנסי למטבח, אני בטוח שהוא לא אסטטי במיוחד, ומצאי את כל הסיבות למה לא כדאי לך לאכול את האוכל של המסעדה.

ולגבי המוטיבציה, היא היתה שם כי היתה לך מטרה שלשמה התחלת את הדיאטה. הזכרי במטרה הזו וחדדי אותה לעצמך. חשבי איזה כיף יהיה לך כשתשיגי אותה, או כמה רע יהיה לך אם לא תשיגי אותה (תלוי מה עובד עלייך יותר).

את יכולה. נסיון הער שלך מוכיח זאת.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות