חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות, הצטרפתי לפני כשנתיים לחלי, ירדתי ירידה טובה מאוד והעיקר בשונה מכל דיאטות הכאסח שמרתי על המשקל שלי עד .. לפני כחודש .. ירדתי מ70 ק”ג ל53.. בשנה האחרונה המשקל שלי נע בין 53-56 ואני מאוד מבסוטה ומרוצה מעצמי ..
    היום, חודש וחצי אחרי מעבר למקום עבודה חדש..אני לא מתאבקת ומוצאת את עצמי עולה ועולה במשקל ..
    האם מישהיא עברה את זה ויכולה לעזור לי ..
    הבנות והחברה בעבודה החדשה כולם רזות רזות ומרשות לעצמם לאכול ולזלול ..ואני לא עומדת בזה ..
    עזרו לי , תייעצו לי

אלמוני
    לא פעיל

ראשית הייתי ממליצה לך להגיע לקבוצה, ואם את כבר בקבוצה כלשהי אייעץ לך לדבר עם המנחה שלך. בכל מקרה חשבי על התהליך שעברת ועל איך שנראית כשהשלת מעליך את הק”ג העודפים שהיו לך, הרגשה נהדרת נכון?, אז שנסי מותניים וצאי לדרך, קחי אחריות רק ל-24 שעות והכל יסתדר, שיהיה בהצלחה, תמי

אלמוני
    לא פעיל

מי הוא האמיץ ?? האדם שיודע לבקש עזרה .. ואת כזו .

אני שומעת האבקות ומנסיון שלי בקרב שני הצדדים נפצעים ..
    מה שאני שומעת שבחודש האחרון בגלל שינוי במקום העבודה קצת איבדת את הסדר , או אולי התכנון ,ראשית בלי לחץ ובלי דאגה ..
    הצעה לי אלייך …
    קחי את הפולדר שלנו תעברי על עשרת הצעדים להצלחה , קחי את התפריט המקורי כי לדעתי מרוב נסיון את עובדת מהראש ולא מהדף ודבר אחרון הצעתי אלייך להכין לך מהערב את כל מה שמגיע לך ליום העבודה , אל תתני לספונטניות להפיל אותך ,
    ולא לשכוח אנחנו כאן איתך לאןרך כל הדרך ,חלי ממן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות