חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול כתבתי ליפעת שלמדתי בתהליך שלבקש עזרה זה לא בושה …
    לא פשוט לי בתקופה האחרונה ….כמעט כל יום נפילה .
    הבוקר יצרתי התחייבות מול חברה בפייס שנמצאת בתוכנית.
    כל ערב בסוף יום אשלח לה בצא'ט רישום יומי.
    נרגעתי,נכון לכעת אני בשליטה.
    מבטיחה לדווח גם כאן.
    אוסי.

אלמוני
    לא פעיל

אני רואה אותך די מככבת בפורום ועד כמה שזכור לי את מהאנשים שמעוררים כאן הרבה השראה לרבים בתחילת דרכם מאחר והינך בעלת ירידה גדולה (וסליחה מראש אם אני טועה וגם אם לא אז על שאיני זוכרת את המספר המדוייק של הירידה).
    אז בנוסף למחוייבות דיווח היומיומית שלך בצ'אט, את מחוייבת לכולנו כאן בזכות ההשראה שאת נותנת לכולנו.
    את כלי מפתח והעובדה שקשה לך לאחרונה רק מוכיחה כי גם אלה שירדו בגדול נחלו קשיים בדרך וזה בסדר, כשעובדים קשה ושורדים קושי אחרי קושי מגיעים להצלחה 🙂 כולנו בני אדם ולכן גם ברגעי קושי כולנו בשבילך כמו שאת בשבילנו.
    מאמינה שהקושי הזה סופר קטן עליך ושהכלי עזר הזה שבחרת לך יעזור לך להתגבר ומהר 🙂
    שיהיה לך בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אוסי מדהימה. :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    קודם כל תודה על תגובתך משכימת הבוקר….ראיתיה רק עכשיו!!! :אוהב:
    גם לך, המרגיעה הלאומית והמעודדת הראשית שתמיד מוצאת את המילים הכי נכונות ומחזקות לכל אחת בהתאמה אישית כן כן, גם לך מותר ליפול… 😉
    הרי מי כמוך יודעת שזה לא נורמלי אם לא!!! 🙂
    קודם כל מציעה לך לשתף את איה המדהימה שתיתן לך “זריקת עידוד” :אוהב:
    וממני הרי את כל שאני רוצה לומר לך את הרי יודעת בע”פ :לשון:
    אז קבלי מרחוק חיבוק ענק ענק ענק!!! :אוהב:
    ויד מושטת להרימך מנפילותייך :אוהב:
    ואין לי ספק שמהחומר שאת קורץ את לא תשארי חלילה למטה ותבכי על הכאב שבנפילה אלא…
    תקומי כמו גדולה “תחבשי”את הפצע תתני לו “להגליד” בהדרגה ותחזרי בענק!!! :אוהב:
    מחכה להמשך דווח כאן ובפייסבוק… :שמח1:
    ןשולחת נשיקות בנוסף לחיבוקים :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    בהצלחה!!!!! :שמח1:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אוסי יקרה, התחייבת ומועד הפירעון יגיע. אבל עם כח רצון כמו שלך, עם העוצמות והמוטיבציה שיש לך , אין ספק שאת תעמדי בהתחייבות שלך. היי בטוחה שאותה חברה שבחרת להתחייב בפניה שמחה מאוד מאוד, כי היא בטח יודעת שזה מחזק אותך ואין ספק שהחיזוק הוא דו כיווני. כי כשאת מחזקת מישהו , המחזק יוצא מחוזק. נשמה,בשביל זה אנחנו קבוצה שנוכל לעזור לתמוך ולפרגן אחד לשני. ב ה צ לח ה 🙂 ומחכה לעדכון

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות