חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היוש
    טוב אני הולכת לכתוב משהו מעצבן מאוד בתקווה שאולי מישהי תבין ותעזור…
    אז אני בשמירה כבר חודשיים-שלושה (נראה לי) ולרוב הולכת לפי התפריט, רק שלאחרונה..איפה התפריט ואיפה אני.
    אני משתדלת לשתות ולאכול מנות קטנות, אבל ממש מרשה לעצמי לאכול יותר מדיי (רק השבוע ביקרתי את אחותי בצפון ואכלתי משהו כמו 3 מותרות).
    בקיצור, אמרתי לעצמי שאני חייבת ללכת לקבוצה היום (אחרי 3 שבועות שלא הייתי) כדי לקבל את הסטירת לחי ולחזור לתלם.
    מפה לשם..ירדתי 800 גרם. עכשיו, שלא תבינו לא נכון, אני ממש שמחה עליהם!!!
    אבל אני מרגישה שכאילו קיבלתי גושפנקא שזה בסדר לאכול ככה וגם ככה ארד.

ברור לי שה”מזל” או מה שזה לא יהיה, לא יחזיק להרבה זמן, ואני צריכה לחזור לתלם. מודה שממש קשה לי עם זה 🙁
    למישהי יש עצות איך חוזרים לתפריט?
    ובבקשה אל תגידו לי רישום כי זה פשוט לא עובד! אין לי זמן לרישום וזה טרחני ופשוט לא עובד אצלי.

תודה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מה שעוזר לי לשמור זה לעלות על המשקל כל יום. ככה רואים את השינויים הקטנים וזה די מאפס. פתאום אני רואה עלייה 300 גרם וחוטפת סטירת לחי קטנה שמעירה אותי.

זה גם עוזר לי לזכור שאני כל הזמן צריכה לשמור.

מה שכן, אם יוצא לך לאכול יותר ובאופן קבוע אין עלייה אז אולי זה התפריט שמתאים לך. אולי זה לא יותר מדי.

לגבי איך לחזור לתפריט, פשוט תצמדי למה שכתוב בתוכנית ואל תסטי בכלל.

אלמוני
    לא פעיל

יש לך כזה מאחד החגים?
    אני אמנם ממש לא במצב שלך אבל אני כן קצת חוטאת לאחרונה. תנסי לא להסתכל על מה שמותר ומה אסור – קחי לך יום ביומו ותשקיעי בו – אם את לא מצליחה 100 אחוז תפריט תעשי 90 אחוז, 80 אחוז. תסיימי יום בהצלחה ותהיי שמחה מזה. אל תנסי לחשוב את ה”מה יהיה?” – תחשבי מה את מסוגלת ולאט לאט תחזרי לצורה הנכונה.

ואת יודעת מה? יכול להיות שאת צריכה חופש. זה לגיטימי. קחי לך פסק זמן ותנוחי. תאכלי. אבל תעשי את זה בצורה שקולה ומודעת. בלי רגשות אשמה. ואחרי שתסיימי את החופשה תדעי שאת צריכה לחזור לדרך שתעזור לך לשמור על המשקל שעבדת קשה להגיע אליו :שמח2: 😉

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות