חלק מקבל קרנציות וחלק לא העיקר לא לשרוף.
אני עושה המון מאז העלו את הרעיוןץ
אני משטחת על תבנית של תנור את השעועית כשהיא עוד קפואה
אני מוסיפה גזר גמדי קפוא
לפעמים גם הוספתי פטריות וקשואים.
מפזרת קצת מלח, עושה רסס שמן על הכל. מערבבת
מכניסה לתנור כשהוא על גריל
ויש מרחק של 15 -20 ס”מ בין הגריל לתבנית
אחרת זה נשרף מהר.
כשחלק מהשעועית מקבלת צבע חום
אני מוציאה- מערבבת מעט משטחת שוב ומכניסה עוד קצת
חשוב —– להשגיח כל הזמן שלא יישרף, קרה לי פעם והתבאסתי.
זה נהדר כנישנושים בין הארוחות או כתוספת ירקות לארוחה.
בהצלחה ובתאבון.
:שמח1: :אוהב: :שמח1: :אוהב: