חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #204512
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום חברים בביקורי בפורום נתקלתי במתכון לצ'יפס משעועית שמכניסים לתנור בחום גבוהה והיא מקבלת קרסט קרנצ'י והופכת לקריספית אבל משום מה זה לא הצליח לי והפך לשעועית אפויה משהו יכול לתת לי הסבר אך הוא הצליח .תודה סיגל :מאושר:

    #204515
    אלמוני
    לא פעיל

    חלק מקבל קרנציות וחלק לא העיקר לא לשרוף.
    אני עושה המון מאז העלו את הרעיוןץ
    אני משטחת על תבנית של תנור את השעועית כשהיא עוד קפואה
    אני מוסיפה גזר גמדי קפוא
    לפעמים גם הוספתי פטריות וקשואים.
    מפזרת קצת מלח, עושה רסס שמן על הכל. מערבבת
    מכניסה לתנור כשהוא על גריל
    ויש מרחק של 15 -20 ס”מ בין הגריל לתבנית
    אחרת זה נשרף מהר.
    כשחלק מהשעועית מקבלת צבע חום
    אני מוציאה- מערבבת מעט משטחת שוב ומכניסה עוד קצת
    חשוב —– להשגיח כל הזמן שלא יישרף, קרה לי פעם והתבאסתי.
    זה נהדר כנישנושים בין הארוחות או כתוספת ירקות לארוחה.
    בהצלחה ובתאבון.
    :שמח1: :אוהב: :שמח1: :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות