חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כ-7 חודשים בקבוצה והחוזק שהפגנתי הרשים את הסובבים ובעיקר את עצמי!!
    כל יום השקעתי את מרבית האנרגיה שלי באיך היום הזה הופך להיות מושלם ללא סטיות!!
    המשקל נשר (10 וחצי קילו),המחזרים הוכפלו :לשון: והארון בגדים שילש את עצמו!אושר ענק!
    אך פתאומית!!דווקא כשאני במרחק קילו ממשקל שמירה החוזק התרופף לקיצוניות השנייה ויוצא שב3 שבועות האחרונים פעם בשבוע אני נכנסת לבולמוס מטורףףףף!!!ומרוב הלם על המעשה הנוראי שעשיתי לעצמי אני ממש צמה יום למחרת!!!
    אני ממש ממש לא רוצה להתנהל ככה!!!מה קרה לי???זו לא דרך חיים!!מה עושים???שוב אשמין בחזרה את מה שרזיתי???שוב הלופ הזה של הרזייה-השמנה??לעולם שמן נשאר שמן??לא רוצה!!!
    מרגישה במאבק קשה וזקוקה לעזרה :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

ידוע שלתכנית שלנו התרגשות גדולה מידי לא עושה טוב…. ממש קשה לקרוא את מה שכתבת. כאילו שאת מעפילה לאיזה ראש הר, וכבר רואה אותו ממש קרוב, וכמעט נוגעת, אבל אז האויר נעשה דליל, והמדרון חלקלק ואת – אופס – מחליקה אפילו קצת אחורה והתהום שמאחורייך מפחידה ומאימת….. ועכשיו למציאות: את לא באמת על ראש הר גבוה ויש לך אויר כמה שאת רוצה, אז קחי אויר מלוא הריאות, אולי אפילו כמה פעמים. אני מניחה שזה ירגיע אותך, תוכלי לחשוב בבהירות ולהבין שאת פסגת ההר כבר כבשת מזמן ואני מצטטת . “המשקל נשר (10 וחצי קילו),המחזרים הוכפלו :לשון: והארון בגדים שילש את עצמו!אושר ענק!”
    אחרי שתרדי את הקילו, ואת תרדי את הקילו – זה ברור!!!!, תעברי למצב שמירה – תפריט דומה מאוד ואורח חיים דומה מאוד למה שאת עושה עכשיו. אפשר להרגע ולהמשיך לעבוד כל כך יפה, כמו שעבדת עד עכשיו. ממש לא כדאי לוותר על ההישגים הנפלאים. ואם את מרגישה חלשה – כתבי שוב לפורום ונחבק אותך :אוהב: :אוהב: :אוהב: ונעודד אותך 🙂 🙂 🙂 . בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

אספר לך על עצמי.אני שלוש שנים בתהליך הרזיה.ירדתי במסגרת אחרת לא בחלי 26 קג.הגעתי.ל67 קג כשהכבוד היה צריך להיות 65.לא הצלחתי להגיע לשם.לא הצלחתי!!!! ועזבתי!!!! התחלתי לעלות ועלתי 7 קג.מהררררר עשיתי מהלך וירדתי בחלי ממן כמעט 10 קג והפעם לא אוותר עד שאגיע לכבוד.כי מגיע לנו. לא רוצה לחזור להיות שמנה.טוב לי ככה שאני יכולה ללבוש מה שבא לי בלי להתבייש…… ועכשיו בחזרה אלייך.תרפי טיפי כדי לתכנן את ההצלחה ותמשיכי בכל הכוח כי מגיע לך כבוד וכי הכבוד מחייב להישאר בתוכנית…. ולבישאר רזה.תסתכלי על תמונות העבר ותחליטי שלא לחזור לשם.תצליחי ותעדכני בפורוום :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות