חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בס”ד

שלום לכולן!
    התרשמתי מהחברות בפורום ובכלל מהתוכנית, גם על סמך היכרותי עם נשים גדולות (תרתי משמע) שעשו זאת!!!

אני עדיין סקפטית לגבי קבוצת התמיכה, כי למה בעצם, חוצמ המחיאות כפיים או העידוד הרגעי, הרי זה רק פעם בשבוע, מאין הכח להמשך?

עכשו נשקלתי ונוכחתי לראות כי עליתי 9 ק”ג שהורדתי במאמץ לפני שנה + והאמת אין לי מספיק כח להתחיל למרות שטני מאד רוצה?

מישהי יכולה לעזור לי?
    אשמח לכל תגובה.

(רק כדי ל”סבר” את האוזן אני +40 ק”ג (שנאגרו ב-15 שנה)!

יו”ט ושבוע מבורך.

lee maman
    מנהל בפורום

מתוקה,
    אני מאוד מבינה אותך..את החששות האלה..גם אני הייתי שם… מה כבר הקבוצה תעזור לי??
    מה, אני יכולה לבד….
    מתברר…שלקבוצה המדהימה הזו יש מלא כח!!
    זה לא רק המקום של מחיאות הכפיים…זה מורכב..
    זה קודם כל ההבנה שכולנו מתמודיים עם קשיים..ולומדים להתייחס אליהם כאל אתגרים…
    זה גם הידיעה הזו, שלא משנה מה..אף אחד לא שופט אותך….כי כולנו שם….גם המנחה…
    וכמובן שיש את הטיפים שמקבלים זה מזו….
    ומה שהכי יש…זו העובדה..וההוכחה..שאם אני יכולה גם את יכולה!!!!!
    אז בואי, יקירה….
    תרגישי….
    קבלי כח….
    והתחיל בדרך חדשה…
    מחכה לך..

אלמוני
    לא פעיל

אני חייבת לספר לך שגם אני הרגשתי כמוך. אמרתי לעצמי שאני בטוח יכולה לבד כי הרי “חלי ממן לא קיימת מאז ומעולם ועובדה שהרבה אנשים ירדו במשקל גם בלעדיה”. אז ניסיתי, ואפילו הצלחתי למספר חודשים ואז נפלתי. ואז החלטתי להצטרף לקבוצה ותקשיבי לי, זו חוויה אחרת לגמרי.

נתחיל מזה שהרגשתי כל שבוע מחוייבות להתמיד בתכנית כי חיכתה לי שקילה שבועית. בנוסף, יש תמיכה מטורפת של חברי הקבוצה שבמרבית המקרים מקבלים אותך כפי שאת ובעצם כולם נמצאים באותה סירה.. וכמובן יש את המנחה שתמיד נמצאת שם בשביל לדרבן ולחזק כשקשה ותאמיני לי שלפעמים קשה..חחח

אני לא אומרת שאין נפילות גם כשמשתתפים בקבוצה, זה לגמרי קורה, אבל לפחות כשהנפילות מגיעות יש רשת של אנשים שתומכת בך. ואני אומרת את זה מניסיון..

זהו, מקווה שהצלחתי להראות לך את הדברים מנקודת מבט טיפה שונה.

בהצלחה, בכל מה שתבחרי.

אלמוני
    לא פעיל

אני גם חששתי מאוד לפני שנכנסתי לקבוצה, והיום אני יכולה לומר לך שאחרי שנה בחלי ממן ו 33 קילו פחות, קיבלתי את חיי בחזרה- ואפילו חיים טובים יותר.
    אני יכולה להעיד על המנחה היקרה שלי שהיא נמצאת איתי בכל רגע משבר ולא רק פעם בשבוע, ואני בטוחה שכל מנחה אחרת תהיה איתך בכל רגע משבר.
    ההגעה לקבוצה נותנת את הכוח להמשיך ולהתמיד בתוכנית ומעבר לזה השקילה מאזנת אותנו וכך אנו יודעים היכן אנו עומדים.
    אני יכולה לומר לך שאם במקרה אני לא יכולה להגיע לקבוצה זה משפיע מאוד ופתאום אני מרשה לעצמי לזייף, הרי מחר אני יכולה לתקן…
    אז כמו שאת רואה פה בפורום , בחלי ממן יש תמיכה והמון אהבה.
    אני מבטיחה לך שאם תנסי לא תצטערי.
    ביחד יותר קל להיות קל!!!
    אם אני יכולה כל אחת יכולה!!
    בהצלחה!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות