טופו- לחתוך לחתיכות קטנות, להשרות במרינדה של צ'ילי+סויה+שום+תבלין לגריל, (השריה ארוכה יותר טובה, האתרים ממליצים לילה ואני מסתדרת עם עם 20 דקות). אחרי זה במחבת עם ספריי שמן להקפיץ עם ירקות. כמעט הכל מתאים (בצל, שום, שעועית ירוקה, פלפל, ברוקולי..) , תזרמי. גם עם הרטבים ממש כדאי לגוון ולשנות.
הלזניה החלבית באתר אחלה.
נזיד עדשים שעועית וכו', רוב המתכונים ברשת יהיו בסדר, סדרי את כמויות השמן שיהיו תקפות.
קציצות עדשים, קציצות שבבי סויה.
אני נעזרת מאד באתרים של טבעונים ומשנה דברים שיתאימו יותר לכונית (בעיקר להוריד מנות שומן). זה נגיד חביב בעיניי http://tivonim-blog.co.il/
בהצלחה~ :אוהב: