חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייי
    טני צמחונית מזה 3 שנים. בחצי שנה האחרונה הפסקתי גם לאכול דגים וטונה ולכן אני קצת מתקשה עם חלבון הבשר בצהריים.
    לא יכולה לגעת בכל השניצל טבעול האלו וכל המוצרים שבאים באריזות סגורות. מגדרה זה טעים אהל הבנתי שאי אפשר כל יום לאכול מגדרה.. טופו אני לא אוהבת!
    אז מה אעשה ? פעמיים בשבוע מגדרה .. פעמיים בשבוע אהפוך את הארוחה לפחמימה מרובעת עמיים בשבוע אהפוך את חלבון הבשר ל2.5 חלבון גבינה ?

אלמוני
    לא פעיל

הרעיון הוא לשמור על יחסים גבוהים של קטניה בתוך המגדרה.

אני אוכלת בערך 5 פעמים בשבוע שילוב של קטניות עם קוסקוס או אורז או קינואה.
    מבשלת לרוב לחוד את הפחמימה ואת הקטניה, ודואגת במנה שלי בצהריים לאכול חצי כוס מהפחמימה (אורז/קוסקוס/קינואה) וכוס וחצי מהקטניה (שעועית/עדשים).

את יכולה לראות בעצמך שכוס וחצי קטניה היא תחליף לחלבון בשר וזה לא מוגבל מבחינה שבועית.

אני מבינה אותך, גם אני צמחונית ולא ממש נוגעת בתחליפים כמו טופו או סייטן, שניצל תירס אוכלת רק אבל ממש רק כשאין ברירה (יש לי שקית בפריזר אולי פעם בחודש יוצא לי לאכול שניצל תירס).

להפוך את הצהריים ל2.5 חלבוני גבינה אפשר רק פעם בשבוע או שבועיים (אני אבדוק תיכף אבל לא פעמיים בשבוע).

אלמוני
    לא פעיל

אם את רוצה יש מתכון לשניצל תירס ביתי באתר של saloons…. הוא מעולה רק צריך להתייעץ לגבי הערך הקלורי שלו. הבסיס שלו זה פירה תפא עם תירס

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות