חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חדשה בתהליך וצריכה את עזרתכם.
    מה אתם אוכלים בצהריים? אם ניתן טבעולייט רק פעמיים בשבוע מה עושים בשאר הפעמים? קיבלתי מהקבוצה את תפריט הצמחונים אבל איני אוכלת טופו , ולא חסידה של קטניות .
    האם ידוע לכם אם ניתן לאכול יום יום (אני לא מהסוג המשתעמם :לאאכפת: ) חזה עוף מן הצומח ? או שהוא גם נחשב לסוג שרק פעמיים בשבוע ניתן לאכול?
    אני קצת אבודה בכל הקשור לארוחת הצהריים, כל השאר בינתיים נסבל :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

היא מקסימה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כל צהריים אני מסתבכת מחדש!

אלמוני
    לא פעיל

?

אלמוני
    לא פעיל

ארוחות צהריים שלי, והצעות –

**פעמיים בשבוע פחמימה מרובעת. אצלי זה בד”כ 2 כוסות פסטה ברוטב עגבניות או 2 כוסות קוסקוס שאני מערבבת עם מרק ירקות.

**פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע אני אוכלת דג.

**נשארות לך 2-3 ארוחות בשבוע. אני אוכלת בהן בד”כ מג'דרה, שמורכבת יותר מקטניות ופחות מאורז. אם את לא אוהבת אז אפשרי פעמיים לאכול שניצל תירס. אני לא ממש יודעת אם ההגבלה היא על כל מוצרי טבעול או שאפשרי לאכול פעמיים שניצל תירס, ועוד פעמיים שניצל סויה (כדאי שתשאלי ספציפית בפורום המקצועי ותבקשי תשובה מאורנה ותצייני שם שאת צמחונית). בנוסף, יש אפשרות לאכול טונה בארוחת צהריים. פעם בשבוע אפשרי לאכול 2.5 חלבוני גבינה במקום מנת חלבון בשר.

**הבנתי שיש מוצר של טבעול שנקרא “טחון מהצומח” שזה כמו סייטן.. אפשרי לשלב את זה לדעתי במקום בשר בלזניה הבשרית. העניין הוא שעדיין לא ניסיתי ושוב, אני לא יודעת אם זה מוצר שהוא מוגבל שבועית.

מקווה שזה עוזר קצת.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות