היי בנות אני כבר חודש וחצי כמעט מסתכלת כל יום בפורום הזה ומתחזקת ממנו הידיעה שכולנו חוות את אותם הדברים ההרגשות המחשבות האובססיביות חחחחח וזה לא רק שלי מעודד !! אז ככה אני רות ואני אוקורדיון מהלך בדיאטה הראשונה שלי ירדתי 20 קילו לבד בדיאטת כאסח ,ואז הגיע הריון ראשון ועליתי36 קילו ומיד אחרי ההריון ירדתי 34 קילו בשבעה חודשים שוב בדיאטת כאסח ,ואז הגיע הריון שני ועליתי 26 קילו שממנו הצלחתי להוריד רק 8 קילו ואחרי שנה בעוד דיאטת כאסח עוד 9 קילו ואז עליתי 7 בקיצור ולענין עולה יורדת . לפני 6 שבועות החלטתי שאני רוצה להוריד את ה16 הסהכ מיותרים שלי אבל הפעם לא בדיאטת כסאח אלא בדיאטה שהיא גם אורך חיים ושלא יעלה הכל חזרה מכל פירור שאני יכניס לפה מה שגם יש לי שני ילדים וצריך כוחות חחחחח ושמעתי הרבה על חלי ממן אז פתחתי חשבתי למדתי והתחלתי את התפריט של 1200 קלוריות
+ כל יום שעה וחצי של כושר מכל סוג שהוא ,למרות שחשבתי שמרוב שהגוף שלי רגיל לדיאטות כסאח הוא לא יגיב לדיאטה הזאת אז מסתבר שהוא מגיב סבבה ירדתי כבר 5.200 קילו שבוע ראשון 2.200 שבוע שני 500 גרם שבוע שלישי 500 גרם שבוע רביעי עליתי 200 גרם :מבולבל: שבוע חמישי 1.800 :אוהב: ושבוע שישי בינתים 400 גרם . אז זהו שיהיה לכולנו בהצלחה לקראת הקיץ שמתקרב ובכלל !!