חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם,

אני מספרת לכם, ומשתפת אותכם בצחוק שלי עם עצמי.
    בעבודה יש את אחד העובדים שכל הזמן צוחק עליי ואומר שאני “אוכלת כפייתית” ושיש לי בעיה של אכילה.
    אמרתי לו בצורה יפה ואלגנטית שזה מאד “מחמיא” לי ושיחשוב מה שהוא רוצה כי עובדה לכך שאני יורדת במשקל ואוטוטוטוטו מגיעה לשמירה.
    מתי שהוא רואה אותי (כך זה יוצא) אז אני אוכלת.
    איך שאני מגיעה לעבודה זה כמובן ארוחת הבוקר, אם זה את מנת הפרי שלי או את ארוחת הצהריים, וכבר כל העובדים צוחקים על הנושא.
    חשבתי לעצמי שייצחקו כולם וכתוצאה מכך זה רק גורם לי להרגיש יותר טוב כי הם צוחקים והולכים למקרר ואני צוחקת ויורדת במשקל :-))

נ.ב: כ”כ כיף להתלבש ולהרגיש רזה זה ממש תענוג לפתוח את ארון הבגדים ולחשוב מה אלבש היום כדי שאראה טוב וארגיש טוב.
    גם אם מצב הרוח שלי לא בשמיים, מספיק שאני מסתכלת על עצמי והמצב רוח עולה.

שיהיה לכולנו שבוע נפלא ומופלא עם המון חיוכים :-))

שלכם, ליאת

חבל מאד שאין תוספת של אייקונים כמו בפורום הקודם – אולי במשך הזמן יוסיפו ?!?!?!

אלמוני
    לא פעיל

גם אלי צחקו כמה אני אוכלת ואמרו שככה אני לא ארד כי אני היתחלתי 1800 בבוקר ישר היתי מגיעה לעבודה לשתי טוסטים הגבינה
    אחרי שלוש שעות עד פעם ארוחה ופרי ועד הירקות
    ושלא לדבר על המנה מותרת
    וכמה שצחקו היום אני צוחקת על כולם
    אבל כמה שצחקו אלי בם גם עזרו ליהיכינו לי את ארוחות חתחו לי ירקות תמיד היו איתי בתהליך פשוט לא מבינים כמה אפשר לאכל
    אוהבת רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

היי בובה….
    ברוכים הבאים לפורום..:))
    שיצחקו עוד ועוד, העיקר שאנחנו צוחקות כל הדרך אל המשקל..:)
    כל הכבוד על הגישה…זו גישה של מצליחנית…אהבתי..לפתוח את השבוע הקסום שלי עם ההודעות שלך…
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

צוחק מי שצוחק אחרון – ואת מביאה את התוצאות, גם אוכלת וגם יורדת במשקל…. כל הכבוד….. עוד פוש קטן ואת בכבוד, איזה הרגשה נפלאה….

כל הכבוד לך,

🙂 רבקהל”ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות