אני רוצה להכין את פשטידת הקישואים אך במקום קורנפלור להוסיף קמח כך שהמנה תהיה כוללת גם פחמימה כמה קמח להוסיף?
אם את רוצה להמיר לקמח אז הכמות היא אותה הכמות. לא בנוסף אלא במקום. החלוקה למנות נשארת גם אותו הדבר
כדאי דווקא שכן.. קמח לבן אנחנו אוכלות כמעט בכל דבר.. אני בעד גיוונים.. קורנפלור בטוח נותן לנו דברים שונים מקמח לבן..
אני לא אומרת את זה מתוך ידע אמיתי, סתם מתוך גישה.. כמה שיותר לגוון יכול להיות שזה בדיוק אותו דבר מבחינת מרכיבים, אבל שווה לנסות.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך