הכנתי פשטידת קישואים
הבסיס מהספר של קובי בר והתאמתי לתכנית
2 בצלים
5 קישואים
4 ביצים (4 מנות חלבון)
שמנת אלפרו סויה 9% ( מנת חלבון)
2 פרוסות גבינה צהובה נועם 9% (מנת חלבון)
6 כפות מחוקות קמח (3 מנות פחממה)
שמיר
פלפל
מלח
3 כפות שמן זית
מאדים/ מטגנים הבצל.
מוסיפים לטיגון ערבוב את הקישואים לאחר שפרסנו אתם לגפרורים דקים
מוסיפים את השמיר הקצוץ
מקררים מעט
בקערה נפרדת מערבלים את הביצים , השמנת , הקמח וקוצצים את הגבינה הצהובה לחתיכות קטנות
מוסיפים את תערובת הקישואים
מתבלים בפלפל ומלח
ומכניסים לתנור ל45 דקות בחום של 180 מעלות
לפי חישוב שערכתי מראש
מחלקים לשש מנות
כל מנה מכילה מנת חלבון + חצי מנה פחממה -+ מנת שומן