תודה
המצרכים:
3 קישואים
1 בצל גדול
פטרוזיליה
תרד קפוא
2 חלבונים של ביצה
2 כפות קמח
מלח ופלפל
אבקת מרק בצל
מעט שום
ההכנה:
מכניסים את כל התערובת לתנור ל 15 דק' לשיזוף יפה.
מוציאים, מוסיפים 2 פרוסות ג.צהובה 5% מעל.
מכניסים לתנור על חום נמוך ל 5 דק' נוספות ו.. לבריאות!
כל התבנית כולה =פחמימה+חלבון
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך