אני לא יודעת לאיזו פשטידת מנגולד את מתכוונת אבל..
אני אתן לך את שלי שיוצאת מאד מאד טעים.
2 חבילות מנגולד מנוקות שטופות וקצוצות (בלי הלבן)
בקערה מוסיפה 2 ביצים + 2 כפות קמח תופח מחיטה מלאה
פלפל שחור, אבקת מרק וגבינה עד 5% מה שיש בבית
לבנה, קוטג', עד קופסא של 250 גר' (לא להוסיף מלח כי העלים מלוחים) לערבב הכל לשמן תבנית בתרסיס ולאפות בחום בינוני
עד אשר הפשטידה ניראת לך מוכנה . אפשר לאכול בארוחת ערב
חצי מהפשטידה בתוספת סלט ירקות ומרק חלי .
תאמיני לי טעים משביע .
בתאבון מציפי