מרכיבים:
1 תפוח אדמה
חצי כרובית קטנה
1 גזר
1 ביצה קשה
3 ביצים
כרכום
מלח
מרק עוף
טיפטיפה קינמון
שמיר
הוראות הכנה:
1. מבשלים כרובית, תפו”א, גזר וביצה אחת בסיר עם מים חמים.
2. מורידים את גזעי הכרובית ושומרים בצד ומועכים את הפרחים עם התפו”א לפירה
3. מוסיפים גזר וביצה וגזעי כרובית חתוכים לריבועים ושמיר קצוץ
4. מתבלים טועמים ומשפרים במידת הצורך.
5.שוברים 3 ביצים ומערבבים היטב
6. מרססים תבנית אינגלייש קייק בתרסיס שמן זית שופכים את הבלילה
7. אופים 170 מעלות עד להשחמה ובתאבון