המתכון מכיל 4 ביצים, 4 כפות כמיונז, 4 כפות קמח. שליש פשטידה+ כף גבינה = ארוחת ערב. כאשר מחלקים את הפשטידה לשלוש, יוצא 1.3 חלבון + (חצי חלבון כף גבינה)+ 1.3 שומן, 1.3 פחמימה. והשאלה היא מדוע מחלקים לשלוש ולא לארבע ומוסיפים בהתאם פחמימה וחלבון?
והכל מחושב על ידי תזונאית ואת כמובן יכולה לעשות שינוי כרצונך ולהשלים פחממה וחלבון
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך