אבל הוספתי / שיניתי.
יצא נחמד. חביב. שינוי מהפשטידות ירקות שאני מכינה בד”כ.
אבל מכיוון שאני אוהבת שפשטידה מכילה את כל המרכיבים של ארוחת ערב עשיתי קצת שינויים.
טיגנתי חצי בצל בכפית שמן, הוספתי גזר מגורד בפומפיה ופלפל (חצי צהוב חצי אדום)… טיגנתי כמה דקות. הוספתי תבלינים (מלח פלפל פפריקה וכמון).
לתערובת הזו הוספתי קופסת טונה ו-3 ביצים, כפית זרעי צ'יה, ו-9 כפות של שיבולת שועל.
הכנסתי לתבנית אינגליש קייק ששומנה בכפית שמן, בערך 40 דקות בתנור בחום של 180-200 מעלות.. יצא נחמד.
מבחינת חישובים –
2 כפיות שמן + כף זרעי צ'יה = 3 מנות שומן
1 קופסת טונה + 3 ביצים = 5 מנות חלבון גבינה (יוצא שיש חריגה של חצי מנת חלבון גבינה).
9 כפות שיבולת שועל = מבחינתי זה 3 מנות פחמימה (יודעת שאמורים לאכול 2 אבל אני אוכלת 3 בדקתי קלוריות ופעם זה היה 3 ואני לא מוכנה להתפשר על השיבולת שועל) 🙂
את התבנית מחלקים ל-3 מנות – כל מנה היא ארוחת ערב.
אולי יותר מאוחר אעלה תמונה.